Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σερβία : Μέσα Νέντοβιτς, Μιλουντίνοφ και Ποκουσέφσκι στην προεπιλογή

Share

Ανακοινώθηκε η προεπιλογή των Σέρβων ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά με τους Νέντοβιτς, Μιλουτίνοφ και Ποκουσέφσκι να είναι μέσα στη λίστα.

Επιστέφουν οι Νέντοβιτς και Κάλινιτς στην εθνική τους ομάδα, με τον παίκτη του Παναθηναϊκού να παραμένει αμφίβολος λόγω των προβλημάτων που του έχει προκαλέσει η περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Νίκολα ΜΙλουτίνοφ, ο οποίος έμεινε εκτός μισή σεζόν λόγω τραυματισμού στον ώμο. Στην αποστολή βρίσκεται και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι που αγωνίζεται στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει ο Γιόκιτς από την προεπιλογή της ομάδας.

Η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Σερβίας είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου.

Αναλυτικά η προεπιλογή της Σερβίας : Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Όγκνιεν Γιαραμάζ, Μπράνκο Λάζιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Ντάλιμπορ Ίλιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Άλεν Σμαϊλάγιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Νίκολα Γιόκιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς.

 

Κωνσταντίνος Λυρίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *