Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κεντρική ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συνεχίζει στο «τιμόνι» ο Τάκης Φλώρος

Share

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Τάκη Φλώρο, ανακοίνωσε το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να παραμένει για δεύτερη διαδοχική σεζόν στον Δικέφαλο.

ΠΑΟΚ και Τάκης Φλώρος έδωσαν τα χέρια για να πορευτούν μαζί, ξανά, μετά την περσινή κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του «ασπρόμαυρου» ερασιτέχνη:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον προπονητή, Τάκη Φλώρο, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά στον πάγκο του ΠΑΟΚ, έχοντας στο πλούσιο παλμαρέ του και την περσινή κατάκτηση του κυπέλλου, διάκριση η οποία αποτελεί την πρώτη στην σύντομη ιστορία του τμήματος βόλεϊ γυναικών του Δικεφάλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Τάκης Φλώρος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο πλευρές, οπότε δεν υπήρχε κάποια μακροχρόνια συζήτηση. Όλα έγιναν αυθόρμητα και γρήγορα. Θεωρώ ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, όλες οι ομάδες θα είναι σε καλύτερο επίπεδο σε σχέση με πέρσι, θα έχουμε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το δεδομένο και θα το κάνουμε».

Επιμέλεια: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *