Type to search

F1 Κεντρική

Τζ.Ράσελ: ”Ξέραμε ότι δεν είμαστε ισχυροί σε αργές στροφές”

Share

Ο Τζορτζ Ράσελ έκανε το…καθήκον του και πήρε ακόμη μια πρόκριση στο Q2, ωστόσο γνωρίζει πως το Μονακό δεν ταιριάζει…στη Γουίλιαμς!

Η ομάδα της Γουίλιαμς συμπληρώνει τις 750 εκκινήσεις στη F1, και δεδομένα βάσει της ιστορίας, ελπίζει σε καλύτερες μέρες… Στο Mόντε Κάρλο οι κατατακτήριες δοκιμές εξελίχθηκαν με αναμενόμενο τρόπο. ο Ράσελ στάθηκε στο ύψος που ο ίδιος έβαλε, και πέρασε ξανά στο Q2, αφήνοντας εκτός Αλπίν,Άλφα Τάουρι. Oι δηλώσεις του στην press conference αποτύπωσαν την ικανοποίηση, μιας και το συγκεκριμένο σιρκουί δεν ταιριάζει στη Γουίλιαμς…

”H 15η θέση που κατέκτησα ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει σήμερα. Είναι μια πίστα που δεν μας ταιριάζει μιας και το κλειδί είναι οι κλειστές κ’ αργές στροφές. Το ακριβώς αντίθετο συνέβη με την Άλφα Ρομεό, που είδατε πως βγήκε κερδισμένη. Για εμάς, μόνο που Τσουνόντα,Αλόνσο θα είναι πίσω μας είναι επιτυχία. Εκτός αυτού, είναι πάρα πολύ απαιτητική πίστα, όπου η δυσκολία είναι μεγάλη. Είναι ένας αλλιώτικος και ενδιαφέρον αγώνας, ωστόσο τα πάντα μπορούν να συμβούν και να ανατραπούν τα δεδομένα. Θεωρώ πως αύριο θα κριθούν τα πάντα στα pit, εάν δε προκύψει κάποιο ζήτημα με τον καιρό. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί.”

O Βρετανός εξακολουθεί να αναζητά τον πρώτο βαθμό στο Πρωτάθλημα, με την 14η θέση σε Καταλονία και Μπαχρέιν να είναι ό,τι πιο κοντινό. Από όσα έχουμε δει από αυτόν, οι κατατακτήριες είναι ένα δυνατό σημείο για τον No.1 της Γουίλιαμς. Σε κάθε περίπτωση, οι επιδόσεις του απέναντι στον Λατίφι είναι μαγικές, μετρώντας το απόλυτο σε κατατακτήριες και αγώνες!

Ηλίας Σιαφάκας

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *