Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

VTB League: Έκανε το break και βλέπει τελικό η ΤΣΣΚΑ

Share

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στα playoffs της VTB League η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να πετυχαίνει το break στην Αγ. Πετρούπολη κόντρα στην τοπική Ζενίτ, επικρατώντας με 78-73.

Το πλεονέκτημα έδρας στη μάχη των ημιτελικών των playoffs της VTB League απέκτησε από τον πρώτο κιόλας αγώνα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά τη νίκη της επί της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης με 78-73. Η ομάδα του, ανανεωμένου (ως προς το συμβόλαιο) Δημήτρη Ιτούδη είχε εξ αρχής τον έλεγχο του αγώνα και βρισκόταν μπροστά στο σκορ, έχοντας επιβάλλει πλήρως το ρυθμό της. Μάλιστα, στο β’ ημίχρονο δημιούργησε και διψήφια διαφορά, με τους γηπεδούχους του Τσάβι Πασκουάλ να μειώνουν και να προσπαθούν να μπουν στο παιχνίδι, όμως ήταν πλέον αργά στο φινάλε.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους που προηγούνται με 1-0 πλέον ήταν ο Τορνίκε Σενγκέλια, με τον Γεωργιανό forward να πετυχαίνει 17 πόντους, ενώ double double πέτυχε ο Γιοχάνες Φόιγκτμαν με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ. Από τους γηπεδούχους ο Κέβιν Πάνγκος πέτυχε 23 πόντους, ενώ άλλους 16 ο Ταρίκ Μπλακ.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 40-42, 56-63, 73-78

Επιμέλεια: Μάριος Μπούλης
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *