Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

VTB League: Η Ουνίξ του Πρίφτη στους τελικούς

Share

Η φοβερή χρονιά για την Ουνίξ Καζάν συνεχίζεται καθώς η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη μετά το Eurocup θα διεκδικήσει και τη VTB League, μετά την νίκη με 74-70 επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν. Έτσι με 3-0 πανηγύρισε την πρόκριση στους τελικούς.

Δεύτερος τελικός μετά το Eurocup φέτος για την Ούνιξ Καζάν. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη νίκησε 74-70 τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, με αποτέλεσμα να σκουπίσει την σειρά (3-0) και να προκριθεί στους τελικούς της VTB League.

Εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο από τη «Λόκο», καθώς πήγε στα αποδυτήρια με το +13 (31-44). Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε η αντεπίθεση των γηπεδούχων, οι οποίοι έκαναν την ανατροπή στην τρίτη περίοδο με ένα επιμέρους σκορ 29-11. Στην “τελευταία” στροφή του αγώνα. το ματς ήταν ντέρμπι, με τον Μοτοβίλοβ να αστοχεί σε τρίποντο στο 73-70 και τον Χόλαντ με 1/2 βολές να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Κορυφαίος για την Ούνιξ ήταν ο Μπράουν με 14 πόντους και 9 ριμπάουντ ενώ από το σύνολο του Πασούτιν, ξεχώρισε ο Γουίλιαμς-Γκος με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 31-44, 60-55, 74-70

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *