Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΟΦΗ – Παναιτωλικός 2-2: Πείσμωσαν και πήραν την ισοπαλία μέσα σε 1 λεπτό

Share

Η τελευταία αγωνιστική των playouts έκλεισε με το παιχνίδι στο Ηράκλειο Κρήτης και με τον γηπεδούχο ΟΦΗ να δείχνει ξεκάθαρα την αδιαφορία του σχετικά με το αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο 15λεπτο είχαν κυριαρχήσει και μάλιστα βρέθηκαν πάρα πολύ κοντά στο να ανοίξουν το σκορ. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια δεν απέδωσε καρπούς.

Στο 17 όμως ο Αντριάν Σαρντινέρο άνοιξε το σκορ με ψύχραιμο και σίγουρο πλασέ έπειτα από μια αρκετά δύσκολη σέντρα του Νίκου Κοροβέση.

Στο 2ο μέρος του αγώνα ο Βέργος ήταν αυτός που ισοφάρισε με κοντινό πλασέ και έκανε το 1-1 για την ομάδα του Παναιτωλικού. Το 2-1 ήρθε στο 79ο λεπτό με τον Στάρτζεον όπου με ατομική ενέργεια κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.

Παρ’ όλα αυτά ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι κάνουν το 2-2 με τον Τάχαρ που βρήκε την μπάλα από την «αναπαυμένη» άμυνα του ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Μπόι Βάτερμαν, Βαγιεμπά Σακόρ, Νίκος Μαρινάκης, Χουάν Νέιρα (Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης 66’), Πραξιτέλης Βούρος (Αμπντούλ Ραχμάν Ουές 75’), Απόστολος Διαμαντής (Βαχίντ Σελίμοβιτς 46’), Κωνσταντίνος Γιαννούλης, Απόστολος Γιάννου Λουκ Κασταΐνιος 46’), Αντριάν Σαρντινέρο (Φάμπιο Στάρτζεον 66’) , Μιγκέλ Μεγιάδο, Νίκος Κοροβέσης

Παναιτωλικός: Κρίστοφερ Κνετ, Αριστοτέλης Καρασαλίδης, Αλέξανδρος Μαλής, Ντελβίν Ντινγκά, Φρεντερίκο Ντουάρτε, Χοακίν Αρσούρα (Νίκος Βέργος 63’), Χόρχε Ντίας, Άιμεν Τάχαρ, Ντάλσιο, Έλντερ Μπαρμπόσα (Νίκος Καρέλης 88’)

Ιωάννης Ρούσσος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *