Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

ΑΕΛ – Car.gr Πας Γιάννινα 2-0: «Φεύγει» η Λάρισα αλλά με το κεφάλι ψηλά

Share

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playouts, η Λάρισα υποδέχθηκε τον Πας Γιάννινα σε ένα ανοιχτό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Βέβαια το ενδιαφέρον είχε χαθεί πριν καν αρχίσει ο αγώνας, αφού η Λάρισα όπως και αν έχει υποβιβάζεται.

Σε γενικό πλαίσιο ήταν ένα «παιχνίδι κέντρου», αν και η πρώτη αξιοσημείωτη φάση ήρθε στο 23 όταν ο Κούνια κατάφερε να ανοίξει το σκορ για το 1-0, ο οποίος έφυγε τετ-α-τετ στην κόντρα επίθεση. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και τελικά το γκολ των “βυσσινί” μέτρησε.

Ο Κολομπίνο ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα για την Λάρισα όπου με ένα εξαιρετικό σουτ – βολίδα κάνει το 2-0, αρκετά έξω από την περιοχή, στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΑΕΛ: Στέφανος Σουλούκος, Θεοχάρης Ηλιάδης, Νικόλα Γιακιμόβσκι (Γιώργος Μαϊδανός 64’), Δημήτρης Πινακάς (Φιορίν Ντουρμισάι 78’), Αντριάν Χουσίνο, Ορέστης Γρηγορόπουλος (Χαλάτσης Αλέξανδρος 90’), Μανώλης Μπέρτσος, Μαξίμ Μαξιμένκο, Ματίας Ακούνια (Γιώργος Δακτύλας 90’), Αντριάν Κολομπίνο, Αλέξανδρος Νικολιάς

Car.gr Πας Γιάννινα: Γιούρι Λοντίγκιν, Σταύρος Πήλιος (Χρήστος Εέυθεριάδης 64’), Επαμεινώνδας Παντελάκης, Μανώλης Σάλιακας, Παντελής Πανουργιάς (Παύλος Γροσδάνης 75’), Μάρβιν Πέερσμαν, Γιάννης Κάργας, Έντουιν Φαμπρίσιο Κάστρο Μπάρος, Αλέξανδρος Λώλης (Τριάδης Αλέξης 83’), Σάντι Κρίζμαν, Γιώργος Παυλίδης

Ιωάννης Ρούσσος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *