Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Κώτσιρας: «Πετυχημένη η φετινή σεζόν του Αστέρα Τρίπολης»

Share

Ο μπακ του Αστέρα Τρίπολης έδειξε ικανοποιημένος από όσα πέτυχε φέτος η ομάδα του και έδωσε το «σύνθημα» για την επόμενη χρονιά. Οι “Αρκάδες” ήταν η πιο σταθερή ομάδα φέτος μετά το big-5 και η είσοδος στα play-off μόνο καλό έκανε ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά το 1-1 του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ οι φίλοι της ομάδας επέλεξαν ως MVP τον Γιάννη Κώτσιρα ο οποίος πέτυχε και το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο 29χρονος μπακ παρέλαβε σήμερα το βραβείο δηλώνοντας:

«Θα ήθελα να τους πω ένα ευχαριστώ που έδωσαν τη ψήφο τους σε εμένα».

Eνώ αναφέρθηκε και στην φάση του 1-1 αλλά και στην φετινή πορεία του Αστέρα «Προσπάθησα να φέρω την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, ήμουν τυχερός και κατέληξε μέσα ήταν άκρως επιτυχημένη. Η ομάδα πέτυχε τον στόχο της να μπει στα Play Off. Είχε μια ανταγωνιστική εικόνα και πάλεψε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θα κάνουμε κι αύριο. Ελπίζω να κλείσουμε τη χρονιά με μία καλή εμφάνιση και καλό αποτέλεσμα. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε. Κυρίως πνευματικά και σωματικά. Ηταν μια δύσκολη χρονιά για όλους, λόγω και του κορονοϊού. Να γυρίσουμε υγιείς, με όρεξη και διάθεση για το ξεκίνημα της νέας σεζόν».

Σταύρος Παγιατάκης
Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *