Type to search

Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

ΕΟΚ: Στις 24/05 η μοίρα των εκλογών

Share

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ενημέρωσε πως θα ανακοινώσει την απόφαση για την υπηρεσιακή διοίκηση της ΕΟΚ στις 24 Μαΐου. Η ανακοίνωση αυτή κάνει τις εκλογές που είχαν προγραμματιστεί για τις 30 Μαΐου να φαντάζουν μακρινό όνειρο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης για την υπηρεσιακή διοίκηση της Ομοσπονδίας ολοκληρώθηκε, με τον Πρωτοδίκη να ενημερώνει τους τρεις υποψήφιους προέδρους πως η απόφαση για τα 21 μέλη της νέας προσωρινής διοίκησης θα γίνει γνωστή στις 24 του μήνα.

Μέχρι στιγμής το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας δεν έχει εγκριθεί και οι επιδημιολογικές συνθήκες δεν επιτρέπουν την τέλεση εκλογών με εκπροσώπους, όπως έχει ανακοινώσει η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ.

Οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι, Παναγιώτης Φασούλας, Βαγγέλης Λιόλιος και Άγγελος Παπανικολάου, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν μέσω δικηγόρων, μπήκαν σε σφοδρή αντιδικία. Η πλευρά των Φασούλα και Λιόλιου υποστήριξε πως η τωρινή, προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ δεν ασχολείται καθόλου με τη διαδικασία των εκλογών, δήλωση που η πλευρά του Παπανικολάου αντέκρουσε.

Στόχος των δύο πρώτων υποψήφιων είναι η μείωση της πλειοψηφίας της υπάρχουσας διοίκησης, στη νέα που θα οριστεί στις 24/05, προκειμένου να διεξαχθούν οι εκλογές και το μπάσκετ να αλλάξει σελίδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Λιόλιος προχώρησε στην αλλαγή του προσωρινού προέδρου στη σύνθεση της  παράταξης του, αφού την θέση του Νίκου Φιλίππου, πήρε ο Χρήστος Μήλας.

Επιμέλεια: Κατερίνα Καμζέλα

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *