Type to search

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Βουδαπέστης: Ανοίγει τον χορό η Πλατανιώτη

Share

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αποτελέσει την αθλήτρια που θα δώσει το έναυσμα των Ελληνικών συμμετοχών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης και καλλιτεχνικής κολύμβησης θα ξεκινήσει ως ένα από τα φαβορί τις προσπάθειές της για ένα μετάλλιο του υγρού στίβου την Δευτέρα 10/05 ξεκινώντας με ελεύθερο πρόγραμμα και τον ημιτελικό του σόλο.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να διεκδικήσει και την πρόκριση για το Τόκιο μέσω του προ ολυμπιακού της Βαρκελώνης, ενώ το 2018 στη Γλασκώβη (Ευρωπαϊκό) κατέκτησε την 4η θέση στον τελικό του σόλο (τεχνικό).

Την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης εκπροσωπούν 12 αθλητές και συγκεκριμένα οι: Ευαγγελία Πλατανιώτη (Ελεύθερο & Τεχνικό Σόλο, Κόμπο), Μαρία Αλζιγκούζη – Κομινέα (Κόμπο), Ελένη Δεληγιάννη (Κόμπο), Ελένη Φραγκάκη (Κόμπο), Κρυσταλένια Γιαλαμά (Κόμπο), Πηνελόπη Καραμέσιου (Κόμπο), Ζωή Καράγγελου (Κόμπο), Δανάη Καριώρη (Κόμπο), Αντριάννα Μισίκεβιτς (Κόμπο), Εβελίνα Παπάζογλου (Κόμπο), Γεωργία Βασιλοπούλου (Κόμπο) και Βιολέτα Ζουζούνη (Κόμπο).

Οι αγώνες αναμένεται να ξεκινήσουν την Δευτέρα, 10 Μαΐου και να ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15.

Ηλίας Λιακόπουλος

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *