Type to search

ΒΟΛΕΪ

Εθνική Ανδρών: Άνετη επικράτηση επι του Αζερμπαϊτζάν και η πρόκριση στα χέρια της

Share

Ή Εθνική μας ομάδα ήταν εξαιρετική  επικρατώντας του Αζερμπαϊτζάν με 3-0 σετ στην Τιφλίδα. Πλέον η πρόκριση για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι στα χέρια της. 

Η Εθνική μας δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στο, Αζαερμπαϊτζάν φτάνοντας στην νίκη με 3-0 σέτ κάνοντας έτσι το τρία στα τρία στον όμιλο της Τιφλίδας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, και πλέον όλα είναι στο χέρι της όσον αφορά την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σέτ δεν μπήκε καλά κατι που εκμεταλεύτηκαν, οι Αζέροι προηγούμενοι με 8-3. Ή είσοδος όμως του Ανδρεόπουλο αλλάξε, τις ισορροπίες και, παρέα με τον Μήλη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έφτασε εύκολα στο 1-0(25-21).

Στα επόμενα δύο, η Εθνική μπήκε σοβαρή απο την αρχή ως το τέλος και δεν αφήσε περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους της. Φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στο 3-0 και στην νίκη η, οποία ήταν η τριτή σε ισάριθμα ματς.

Μια νίκη που δίνει μισή πρόκριση, καθώς στο Μαυροβούνιο και με δύο νίκες στα τρία ματς( ακόμα και να χάσει ενα παιχνίδι) θα προκριθεί μεσά στις καλύτερες δεύτερες.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *