Type to search

BCL Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ

Τενερίφη-Στρασβούργο: Μάχη για το εισιτήριο των ημιτελικών

Share

Σήμερα (06/05 17:00) υποδέχεται η Τενερίφη το Στρασβούργο και θα αναμετρηθούν για το εισιτήριο που θα τους στείλει στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο νικητής του αγώνα θα αναμετρηθεί στην επόμενη φάση με τον νικητή του Χαποέλ Χολόν-Σαν Πάμπλο Μπούργκος, παίζουν επίσης σήμερα στις 20:00.

Φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και όχι μόνο του σημερινού αγώνα χαρακτηρίζεται η Τενερίφη με τους Ισπανούς να είναι πρώτοι στατιστικά σε τέσσερις σημαντικές κατηγορίες (συνολικό σκορ, σουτ εντός παιδιάς, βολές και ασίστ).

Ο προπονητής της Τενερίφης Txus Vidoretta προσπάθησε σε συνέντευξη του χθες να απομακρύνει την πιθανή πίεση ευνοϊκών προβλέψεων. Συγκεκριμένα είπε: “Είχαμε μια υπέροχη σεζόν, αλλά τώρα είναι ένας εντελώς διαφορετικός ανταγωνισμός. Κερδίζεις ή χάνεις και όλοι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουμε”.

Την άποψη του προπονητή του συμμερίζεται και ο Μαρσέλο Ουέρτας, ο οποίος δήλωσε: “Δεν νομίζω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε τον εαυτό μας ως φαβορί, πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Νομίζω ότι όλοι όσοι είναι εδώ σήμερα έχουν τις ίδιες πιθανότητες. Όταν παίζεις σε έναν διαγωνισμό σαν αυτό. όταν είναι ένας γύρος νοκ-άουτ, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν το παιχνίδι και οι περιστάσεις μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα”.

Επιμέλεια: Κατερίνα Καμζέλα

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *