Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Ρόμα: Ανακοίνωσε επίσημα το τέλος του Φονσέκα

Share

Η Ρόμα με επίσημη ανακοίνωση της, έκανε γνωστό πως ο Πάουλο Φονσέκα θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας μετά το τέλος της σεζόν. 

Ήταν πιθανό και η Ρόμα το έκανε επίσημο. Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πως ο Πάουλο Φονσέκα θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου μετά το τέλος της σεζόν.

«Εκ μέρους όλης της Ρόμα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πάουλο για την σκληρή δουλειά και την ηγετικότητα που επέδειξε τα δύο τελευταία χρόνια. Οδήγησε την ομάδα μέσα από πολλές δυσκολίες, όπως η πανδημία του κορονοϊού και η αλλαγή στην ιδιοκτησία και το έκανε με ανιδιοτέλεια και σπουδαίο χαρακτήρα. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για τη συνέχεια και είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει όπου και αν πάει». Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε τον Φονσέκα ο πρόεδρος της Ρόμα, Νταν Φρίντκιν.

Από την πλευρά του ο 48χρονος Πορτογάλος είπε τα εξής: «Κατά τη διάρκεια αυτών των δύο τελευταίων ετών βιώσαμε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντα έδινα τα πάντα για αυτό το κλαμπ και αυτήν την πόλη – μια πόλη που ήταν πάντα τόσο φιλόξενη, Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς της Ρόμα, όλους όσους συνεργαστήκαμε στο προπονητικό κέντρο, τους παίκτες και όλους όσοι μας βοήθησαν κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού – ιδίως τον Νταν και Ράιαν Φρίντκιν, για τη συνεχή υποστήριξή τους από τότε που έφτασαν και τον Τιάγκο Πίντο, έναν απίστευτο επαγγελματία, στον οποίο εύχομαι το καλύτερο καθώς συνεχίζει τη δουλειά του για το σύλλογο. Έχουμε ακόμα μερικά πολύ σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας αυτή τη σεζόν που θέλουμε να κερδίσουμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πάντα για να το κάνουμε».

Ο Πάουλο Φονσέκα έφταση στην ιταλική πρωτεύουσα το καλοκαίρι του 2019 μετά από μια απόλυτα επιτυχημένη τριετία στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, όπου κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα και κύπελλα. Στον πάγκο της Ρόμα έχει καθίσει 96 φορές, με απολογισμό 50 νικών, 19 ισοπαλιών και 27 ηττών. Η φετινή χρονιά δεν εξελίχθηκε ιδιαίτερα καλά για τον ίδιο και την ομάδα, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση της Σέριε Α αλλά πολύ μακριά από την πρώτη εξάδα. Στο Γιουρόπα Λιγκ έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, όμως γνώρισε την συντριβή με 6-2 στον πρώτο αγώνα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον η πρόκριση στο τελικό φαντάζει αδύνατη.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *