Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕΡΙΕ Α

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σενάριο για επιστροφή του στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας το 2022

Share

Δημοσιεύματα σε Ιταλία και Πορτογαλία αναφέρουν πως η επιθυμία του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι να ολοκλήρωσει το συμβόλαιο του με την Γιουβέντους και μετά να επιστρέψει στην ομάδα από όπου ξεκίνησε, την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Επιστροφή στον τόπο όπου ξεκίνησαν όλα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο Κλαούντιο Ραϊμόντι της SportMedia αναφέρει πως επιθυμία του Πορτογάλου σούπερσταρ είναι να τιμήσει το συμβόλαιο του με την Γιουβέντους, το οποίο λήγει το 2022 και έπειτα να επιστρέψει, μετά από 19 χρόνια στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όταν και θα είναι 37 ετών.

«Ο Ρονάλντο έχει σκεφτεί που θα κινηθεί στο μέλλον και θα το αποκαλύψουμε εδώ για πρώτη φορά. Θέλει να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Γιουβέντους και μετά θα επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας για να αγωνιστεί για δύο χρονιές», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Το σενάριο αυτό ήρθε να το επιβεβαιώσει και η πορτογαλική εφημερίδα Record που στο εξώφυλο της αναφέρει πως «Ο Κριστιάνο θέλει να ολοκληρώσει τη καριέρα του στην Σπόρτινγκ».

O Κριστιάνο ξεκίνησε την καριέρα στα «λιοντάρια» της Πορτογαλίας, εκεί όπου αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2002-03 και σε 31 εμφανίσεις σημείωσε πέντε γκολ και μοίρασε πέντε ασίστ. Η συνέχεια είναι γνωστή, με την Μάντσεστερ Γιουνάιταντ, την Ρεάλ Μαδρίτης και την Γιουβέντους να αποτελούν τους σταθμούς της υπέρλαμπρης καριέρας του.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *