Type to search

F1 ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ

F1: Αναβλήθηκε το GP Καναδά, επιστρέφει το GP Τουρκίας

Share

Για δεύτερη συνεχή χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί το GP Καναδά, με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς που ισχύουν στην χώρα να μπαίνουν εμπόδιο.

Οι περιορισμοί στους ταξιδιωτικούς προορισμούς και η υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών σε όσους ταξιδεύουν στον Καναδά, αποτέλεσαν τροχοπέδη για την διεξαγωγή του Grand Prix στον αυτοκινητόδρομο «Ζιλ Βιλνέβ». Έτσι, για δεύτερη συνεχή χρονιά το GP Καναδά δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο έβδομος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 11-13 Ιουνίου μεταφέρεται στην γειτονική μας Τουρκία.

«Παρότι είμαστε απογοητευμένοι που δεν θα μπορέσουμε φέτος να βρεθούμε στον Καναδά, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα φιλοξενηθεί Grand Prix στην Τουρκία, εκεί όπου πέρυσι έλαβε χώρα ένας συναρπαστικός αγώνας. Το κοινό της Formula 1 είναι ενθουσιασμένο από το δραματικό ξεκίνημα στη σεζόν και η πίστα της Κωνσταντινούπολης εξασφαλίζει σπουδαίες μάχες», σχολίασε ο Πρόεδρος και CEO της F1, Στέφανο Ντομενικάλι.

Την περσινή σεζόν στην Κωνσταντινούπολη το GP έγινε δίχως την προσέλευση θεατών. Άγνωστο παραμένει το τι θα ισχύσει φέτος. Όσον αφορά τα εισιτηρία του αγώνα του Μόντρεαλ, η F1 ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας για την διεξαγωγή του σιρκουί το 2022, με τους κατόχους να μπορούν, είτε να ανανεώσουν το εισιτηριό τους για την επόμενη χρονιά, είτε να αποζημιωθούν.

 

Επιμέλεια άρθρου: Χάρης Ισαακιδής

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *