Type to search

NBA ΜΠΑΣΚΕΤ

Διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο ο Γιάννης

Share

Απρόοπτο στους Μιλγουόκι Μπακς με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο Έλληνας σουπερστάρ τραυματίστηκε στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τους Χιούστον Ρόκετς όταν πάτησε πάνω στο πόδι του Κέλι Ολίνικ με αποτέλεσμα διάστρεμμα στον δεξί αστράγαλο.

Οι Μπακς είδαν τους Ρόκετς να τους ρίχνουν μια «σφαλιάρα» και να τους κερδίζουν με 143-136 πίσω από μια εκπληκτική εμφάνιση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όμως αυτό ήταν το μικρότερο κακό. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε στις αρχές του ματς λόγω διαστρέμματος στον δεξί αστράγαλο έπειτα από πάτημα στο πόδι του Κέλι Ολίνικ κατά τη διάρκεια ενός drive που επιχείρησε. Έμεινε για τις βολές και προσπάθησε να συνεχίσει, όμως μετά το τέλος της επόμενης κατοχής ο Μάικ Μπουντενχόλτζερ πήρε ταϊμάουτ για να προχωρήσει στην οριστική αντικατάστασή του.

Πρόσφατα ο 2 φορές mvp του NBA είχε χάσει 6 συνεχόμενα παιχνίδια λόγω τραυματισμού και μάλιστα υπήρχαν σκέψεις να μην αγωνιστεί καν κόντρα στο Χιούστον για να ξεκουράσει τον αστράγαλό του από το φορτίο. Φαίνεται ότι το θέμα επανήλθε μετά την επαφή με το πόδι του Ολίνικ.

«Ελπίζουμε πως ο τραυματισμός δεν θα είναι σοβαρός, θα έχουμε ενημέρωση αύριο» δήλωσε ο κόουτς των «ελαφιών». Οι Μπακς αντιμετωπίζουν τους Μπρούκλιν Νετς σε 2 αγώνες με τον πρώτο να είναι την Κυριακή του Πάσχα (22:30, μετάδοση από το CosmoteSport4HD).

Τα «δίχτυα» μαζί με τους Φιλαδέλφεια 76ερς είναι οι 2 ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους στην ανατολική περιφέρεια, θέλουν όσο γίνεται να τους προσπεράσουν και να αποφύγουν την Τρίτη θέση, όμως πρώτη προτεραιότητα πάντα θα είναι ο Γιάννης.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *