Type to search

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League ημιτελικά: Μνήμες 2007 στο Ολντ Τράφορντ, ελαφρύ προβάδισμα για την Βιγιαρεάλ

Share

Τρομερή “παράσταση” στο θέατρο των ονείρων με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να διελύει την Ρόμα με 6-2 και να ξυπνάει μνήμες από το 2007 όταν και είχε κάνει επίδειξη δυναμης στην Ιταλική ομάδα συντρίβοντας την με 7-1.

Η ομάδα του Γκούναρ Σόλσκερ αν και προηγήθηκε στο ματς με τον Μπρούνο Φερνάντες στο 9ο λεπτό ισοφαρίστηκε αμέσως (15′) με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πελεγκρίνι και βρέθηκε πίσω 12 λεπτά πριν την ανάπαυλα με γκολ του Έντιν Τζέκο. Το σκηνικό στην συνέχεια άλλαξε και με τους γηπεδούχους να είναι ισοπεδωτικοί τα γκολ των Φερνάντες, Γκρίνγουντ, Πογκμπά και 2 του Καβάνι έφτασαν το σκορ στο 6-2. Τυπική διαδικασία η ρεβάνς.

MVP του ματς ο Μπρούνο Φερνάντες.Ο Πορτογάλος με 2 γκολ έφτασε τα 26 φέτος σε όλες τις διοργανώσεις ενώ δημιούργησε και το 5ο γκολ της ομάδας του με σκόρερ τον Πολ Πογκμπά

Στον άλλο ημιτελικό της βραδιάς η Βιγιαρεάλ έβαλε δύσκολα στους κανιονιέρηδες προηγήθηκε με 2-0 με παίκτη παραπάνω ωστόσο η μείωση των φιλοξενούμενων με τον Πέπε αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς στην ρεβάνς. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα αν προκριθεί στο μεγάλο τελικό σε 1 εβδομάδα από τώρα δεν θα διεκδικήσει μόνο το τρόπαιο στο Γκντάνσκ αλλά και την παρουσία της στην Ευρώπη του χρόνου.

MVP του αγώνα ο Ραούλ Αλμπιόλ ο οποίος εκτός απο την εμπειρία και την σιγουριά του στην άμυνα πέτυχε και το πρώτο γκολ της ομάδας του.

Οι επαναληπτικοί θα γίνουν σε μια εβδομάδα απο τώρα (6/5 στις 22:00) με φόντο το τελικό στο Γκντάνσκ στις 26 Μαΐου

Σταύρος Παγιατάκης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *