Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Α.Ε.Λ: «Δεν αποκαλύπτουμε τον αγοραστή επειδή ο ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται σήμερα απέναντι στον Ολυμπιακό»

Share

Η Α.Ε.Λ, μέσω του ιδιοκτήτη της Αλέξη Κούγια, κατήγγειλε σήμερα (28/4) στην ΕΕΑ, τις συνθήκες μεταβίβασης των μετοχών του ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τον αγοραστή.

Ο ιδιοκτήτης της Α.Ε.Λ, Αλέξης Κούγιας, προχώρησε σήμερα (28/4) στην καταγγελία για τον τρόπο που μεταβιβάστηκαν οι μετοχές του ΠΑΣ Γιάννινα στις 27/2/2015.

Η Θεσσαλική ομάδα με ανακοίνωση της αναφέρει πως δεν αποκαλύφθηκε το όνομα του αγοραστή, επειδή ο ΠΑΣ αγωνίζεται απόψε απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που θα συμβεί σε συνέντευξη τύπου είτε στην Αθήνα, είτε στην Λάρισα αμέσως μετά το Πάσχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Ε.Λ:

Κατατέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την μεταβίβαση του μετοχικού της κεφαλαίου, με συμβολαιογραφικά έγγραφα σε φυσικό πρόσωπο, κάτοικο Ιωαννίνων, ο οποίος σχετιζόταν και σχετίζεται επιχειρηματικά κατά τον χρόνο της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ, με δύο επιχειρηματίες ιδιοκτήτες και συνιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League, χωρίς να ενημερωθεί ποτέ για αυτή την μεταβίβαση η μόνη αρμόδια να την εγκρίνει, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η μεταβίβαση υπέκρυπτε και υποκρύπτει τον απόλυτο έλεγχο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ακόμη και σήμερα από τον ένα εκ των ιδιοκτητών των δύο ΠΑΕ που εμπλέκονται και λόγω της παρανομίας αυτής της συναλλαγής και της παντελούς αδυναμίας να εγκριθεί αυτή η μεταβίβαση αποκρύφτηκε το γεγονός από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, λόγω του ότι σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ δίνει αγώνα κυπέλου με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν αποκαλύπτει τον αγοραστή, ο οποίος ήταν εικονικός αγοραστής και ουδέποτε ενεφανίσθη στο προσκήνιο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, όπως και ουδέποτε κατέβαλε ούτε ένα ευρώ για την αγορά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε τον αριθμό των συμβολαίων και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που αφορούν τα ονόματα ιδιοκτητών ΠΑΕ που συμμετείχαν σε αυτή την παράνομη διαδικασία, όπως και τις λεπτομέρειες της που αναφέρονται στην καταγγελία και αυτό θα γίνει σε συνέντευξη τύπου είτε στην Αθήνα, είτε στην Λάρισα αμέσως μετά το Πάσχα.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *