Type to search

Κεντρική ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντοβέρι στο Π.Α.Ο.Κ – Α.Ε.Κ, ο Ρατσκόφσκι στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα

Share

Η ΚΕΔ γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα κληθούν να διευθύνουν τους επαναληπτικούς αγώνες για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Ιταλό Ντοβέρι να ορίζεται στο Π.Α.Ο.Κ – Α.Ε.Κ και τον Πολωνό Ρατσκόφσκι στο Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι επαναληπτικοί αγώνες για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προ των πυλών (28-29/4) και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους διαιτητές για αυτές τις κρίσιμες αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (28/4, 19:00, 1-1 το πρώτο ματς) θα βρίσκεται ο 37χρονος Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέτζκα και Άνταμ Κούπσικ. Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης ορίστηκε τέταρτος, ενώ στην αίθουσα του VAR θα είναι ο Ολλανδός Πολ Φαν Μπέκελ και ο Πολωνός Ντομπρίνικ Ζμπίγκνιεβ.

Στο ματς της Τούμπας, ανάμεσα σε Π.Α.Ο.Κ και Α.Ε.Κ (29/4, 19:00, 1-0 για τους Θεσσαλονικείς ο πρώτος αγώνας) θα βρίσκεται ο 43χρονος Ιταλός Ντανιέλε Ντοβέρι με βοηθούς τους Μάουρο Βιτσέντσι και Αλεσάντρο λο Τσιτσέρο. Τέταρτος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενώ την ευθύνη του VAR θα αναλάβουν ο Πιέρο Τσιακομέλι και ο Τρύφωνας Πετρόπουλος.

Ο Ντοβέρι είναι ένας διαιτητής που ξυπνά όμορφες αναμνήσεις για τον «Δικέφαλο του Βορρά», καθώς ήταν αυτός που σφύριξε τον αγώνα απέναντι στην Μπεσίκτας για τα φετινά προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου ο Π.Α.Ο.Κ νίκησε 3-1, ενώ στο παρελθόν έχει διευθύνει και το Άρης – Π.Α.Ο.Κ 1-2.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *