Type to search

Κεντρική ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανή δεύτερη ευκαιρία στον Βαγιαννίδη.

Share

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στη Σιντ- Τρούιντεν και επιστρέφει στην Ίντερ χωρίς να έχει πραγματοποιήσει καμία εμφάνιση στο βελγικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας μπακ-χαφ δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στο Βέλγιο και παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το Μιλάνο χωρίς τις απαιτούμενες εμπειρίες.

Όπως όλα δείχνουν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού φαίνεται πως δεν θα παραμείνει για πολύ στην Ίντερ και όλα δείχνουν ότι η εκ νέου θα αποχωρήσει παρόλο που το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024.

Δημοσιεύματα στην Ιταλία αναφέρουν ότι υπάρχουν κάποιοι υποψήφιοι για να παραχωρηθεί ο νεαρός παίκτης και μέσα σε αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Παναθηναϊκός. Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει το “fcinter1908.it” ο 20χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ελληνικών ομάδων και οι Ιταλοί κάνουν λόγο πως ο Παναθηναϊκός υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία για να αγωνιστεί πάλι με τα πράσινα.

Ο νεαρός άσος στις πρώτες του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού είχε δείξει αρκετά καλά χαρακτηριστικά αλλά όμως είχε αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Βέβαια η μέχρι τώρα πορεία του στο εξωτερικό φαίνεται πως δεν δικαίωσε αυτή την επιλογή του.

Όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν στο επόμενο διάστημα για το αν θα υπάρξει κάποια επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για την επιστροφή του Γιώργου Βαγιαννίδη στο τριφύλλι.

Eπιμέλεια κειμένου: Τάσος Γκότσης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *