Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

3η αγωνιστική Α’ Γυναικών: Απτόητος Αγροτικός Αστέρας, μαχητική Αγία Παρασκευή

Share

Η τρίτη «στροφή» του πρωταθλήματος Α’ Εθνικής γυναικών είχε γκολ και θέαμα και στους δύο ομίλους.

Με την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής ο Αγροτικός Αστέρας παραμένει μόνος πρώτος, με 9 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα του Α’ Ομίλου, με την Αγία Παρασκευή να πιάνει τον Οδυσσέα Γλυφάδας στην κορυφή του Β’ Ομίλου, με τους δύο να έχουν από 7 βαθμούς.

Στον Α’ Όμιλο ξεχώρισε το παιχνίδι του Άρη στην Λάρισα, όπου η ΑΕΛ – σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα – με σκόρερ την Ναφούλα επέστρεψε στις νίκες.

Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, στο δεύτερό του αγώνα κέρδισε με 3-0 την νεοφώτιστη Δόξα στο γήπεδο Ανδριανής, με την Μήτκου να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση με ένα γκολ ενώ σέρβιρε και την ασίστ στο γκολ της Σπυριδωνίδου για το 1-0. Το τελικό σκόρ διαμόρφωσε η Πούλιου με ψιλοκρεμαστό σουτ, αφήνοντας την Γαβριηλίδου ανήμπορη να αντιδράσει.

Το τρένο που ακούει στο όνομα Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου ποδοπάτησε και τον έτερο Αγροτικό Αγίας Βαρβάρας με 6-1. Σκόρερς για την ομάδα του Ευόσμου η Τσουκαλά με δύο τέρματα, οι Δημητρίου, Κεχαγιά και Καλτσίδη σκόραραν από ένα τέρμα.

Στον Β’ Όμιλο, η Αγία Παρασκευή έμεινε με παίκτρια λιγότερη στην αρχή του δευτέρου ημίχρονου αλλά η Πετράκη κατάφερε να ανοίξει το σκορ με την ομάδα της «Σάντας» να κρατάει το υπέρ της 1-0 μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Ο Οδυσσεας Γλυφάδας κέρδισε με 3-0 τον Φείδωνα Άργους για να κρατήσει την πρώτη θέση με την Ολυμπιάδα Υμηττού και την ΑΕΚ Μεσολογγίου να διαλύουν το Ρέθυμνο και τον Ατρόμητος αντίστοιχα, εκτός έδρας.

Ρεπό είχαν τα Τρίκαλα 2011 από τον Βόρειο όμιλο και ο Εργοτέλης από τον Νότιο όμιλο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα τις 3ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής γυναικών:

1ος όμιλος

ΑΕΛ – Άρης:1-0

Δόξα 2016-ΠΑΟΚ: 0-3 (Σπυριδωνίδου, Μήτκου, Πούλιου)

Καστοριά ΓΠΟ – Ελπίδες Καρδίτσας: 0-3 (Αμόν 2, Μπαρμπόσα)

Βασίλισσα Θράκης – Γιάννενα ΓΠΟ: 0-1 (Κατσάνου)

Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου – Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας: 6-1 (Τσουκαλά 2, Δημητρίου, Κεχαγιά, Καλτσίδη, Κουπετσίδου, αυτογκόλ)

2ος όμιλος

Αγία Παρασκευή – Αβαντίδες Χαλκίδας:1-0 (Πετράκη)

Οδυσσέας Γλυφάδας – Φείδων Άργους: 3-0 (Καπνίση, Μπατζάκα, Παπακώστα)

Νέος Αστέρας Ρεθύμνου – Ολυμπιάδα Υμηττού: 2-7 (Κελαϊδή, Δαφέρμου – Μπούτλα, Γεωργίου, αυτογκόλ 2, Κοκμοτού, Φακίνου, Κατωπόδη)

Ατρόμητος – ΑΕΚ Μεσολογγίου: 0-5 (Κοντογόνη 2, Αυγέρη, Φιλανδριανού, Παπαδογεώργου)

Καρυάτιδες Σπάρτης – ΟΦΗ: 0-3 (άνευ αγώνος)

 

Επιμέλεια άρθρου: Χάρης Ισαακίδης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *