Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Τσέλσι: «Φεύγει» Ζιρού, «μένει» Αθπιλικουέτα, ερωτηματικό για Μπάρκλεϊ.

Share

https://www.skysports.com/football/news/11095/12198296/thomas-tuchel-why-chelsea-chief-roman-abramovich-turned-to-ex-psg-boss

H oμάδα του Τόμας Τούχελ μπορεί να βρίσκεται ήδη στην 4η θέση 6 αγωνιστικές πρίν η Premier League ρίξει την αυλαία της αναμένοντας τον ημιτελικό με την Ρεάλ Μαδρίτης (27/04) και μετέπειτα το κύπελλο Αγγλίας (15/5), ωστόσο τα σενάρια αποχωρήσεων οργιάζουν.

Σύμφωνα με την Μirror το μέλλον των Ολιβιέρ Ζιρού προβλέπεται αμφίβολο σε σύγκριση με του Θέσαρ Αθπιλικουέτα και του Ρος Μπάρκλεϊ.

Οσον αυτό την περίπτωση του πρώτου η Μirror αναφέρει πως δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον του παραμονής στον αγγλικό σύλλογο καθώς ο 34χρόνος επιθετικός έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με ομάδα της Ιταλίας από την Serie Α για αυτό το καλοκαίρι.

To συμβολαιό του λήγει το καλοκαίρι και σε συνδυασμό με τις λίγες εμφανίσεις του παρόλο τα 11 γκόλ στο πρωτάθλημα δεν έχει πείσει με την αποδοσή του για να μείνει. Παράλληλα δημοσιεύματα από την Calciomercato υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από Γιουβέντους και Ιντερ. Η Γιουβέντους φαντάζει ιδανική επιλογή από την στιγμή έχει δηλώσει ανοιχτά την συμπάθεια του προς τον Γάλλο.

Στην περίπτωση του Ισπανού μπακ Αθπιλικουέτα, ο οποίος έχει να θυμίσουμε ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους «μπλέ δράκους». Απο την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας είναι έτοιμη να του προσφέρει συμβόλαιο ανανέωσης ως ένδειξη εμπιστοσύνης. Το όνομα του Αθπιλικουέτα ήταν σύμφωνα με την Μirror από τα πρώτα που είχε στα πλάνα του ο Τούχελ.

Ο 27χρόνος μέσος Μπάρκλεϊ  ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς προβληματίζει αρκετά τον Τούχελ.

Ο χρόνος που του έχει δώσει ως δανεικός στην Άστον Βίλα δεν του δίνει δυνατότητες να βρεθεί βασικός στην Τσέλσι για την επομένη χρονιά σε περίπτωση που «οι χωριάτες» δεν θελήσουν να ανανεώσουν ή να το αποκτήσουν.

Οπως επιβεβαίωσε και ο προπονητής της ομάδας πως δεν υπάρχουν συζητήσεις για προσωρινή μεταγραφή. Συνεπώς η περίπτωση του μοιάζει να είναι αινιγματική με τις πιθανότητες όμως να γέρνουν μη παραμονή στην Αστον Βίλλα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *