Type to search

ΒΟΛΕΪ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ Κεντρική

Παναθηναϊκός Α.Ο: Οι μεταγραφικές κινήσεις του τριφυλλιού.

Share

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο Challenge Cup και είναι η πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή μετά από 10 χρόνια. Η διοίκηση των πράσινων μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλο προσπαθούν να ενισχύσουν το ήδη υπάρχον ρόστερ με παίκτες που πιστεύουν ότι θα τους βοηθήσουν να είναι ανταγωνιστικοί τόσο στο πρωτάθλημα τη νέα σεζόν όσο και στην Ευρώπη.

Οι πράσινοι αρχικά προχώρησαν σε μία σπουδαία προσθήκη καθώς έναν συμφώνησαν με τον διαγώνιο παίκτη του ΠΑΟΚ Μπραμ Βαν ντε Ντρις και έτσι ενισχύθηκαν σε μεγάλο βαθμό σε μία ιδιαίτερα νευραλγική θέση. Ο νέος διαγώνιος του Παναθηναϊκού ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Έχει ύψος 2,08 και ήταν ο πρώτος σκόρερ της φετινής σεζόν με 305 πόντους. Τα νούμερα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο σκόρερ πολύ δυνατός στο σέρβις λόγω του ύψους του και ακόμα είναι ένας εξαιρετικός μπλοκέρ. Στον Παναθηναϊκό πιστεύουν ότι μπορεί να γίνει ο ηγέτης της επόμενης χρονιάς και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Επιπλέον σε δηλώσεις του στο novasports.gr προανήγγειλε και την παραμονή του Άλεξ Γιάκομπσεν και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους συμφώνησε να έρθει στο τριφύλλι.

Ο επόμενος στόχος των ανθρώπων του τριφυλλιού είναι να κρατήσουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν τον Αλέξανδρο Ράπτη του οποίου το συμβόλαιο έληξε φέτος. Όπως έγινε γνωστό ο Ράπτης αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε από τον Ολυμπιακό καθώς πρώτη του προτεραιότητα είναι το εξωτερικό. Εφόσον δεν συμβεί κάτι τέτοιο θα παραμείνει στο τριφύλλι.

Ένας ακόμα υποψήφιος μεταγραφικός στόχος είναι και ο κεντρικός Γιώργος Πετρέας καθώς δεν είναι ακόμα σίγουρη η παραμονή του Λούκας Ρανγκέλ στο τριφύλλι. Ο Έλληνας κεντρικός έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον Παναθηναϊκό ενώ πέρσι έπαιζε στον αιώνιο αντίπαλο. Η φετινή σεζόν τον βρήκε να αγωνίζεται στη Γαλλία με την φανέλα της Πουατιέ.

Επόμενος γρίφος που πρέπει να λύσει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος είναι για τη θέση του λίμπερο καθώς όλα δείχνουν ότι ο Γιώργος Στεφάνου δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Για αυτό το λόγο έχουν στραφεί στην ξένη αγορά για την αντικατάσταση του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην εκπομπή “Στο Φιλέ” αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Θανάση Πρωτοψάλτη ο οποίος έκανε μία εκπληκτική σεζόν με την ομάδα της Σύρου. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος έγιναν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ωστόσο η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.

Ενδιαφέρον για τον Νίκο Μήλη του Φοίνικα Σύρου έχει εκδηλώσει ο Παναθηναϊκός καθώς φαίνεται πως είναι προσωπική επιλογή του Δημήτρη Ανδρεοπούλου ο οποίος τον κάλεσε και στην Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του Eurovolley. Έτσι το επόμενο διάστημα θα φανεί αν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού θα γίνει εν τέλει πρόταση για τον 24χρονο διαγώνιο.

Επιμέλεια κειμένου: Τάσος Γκότσης

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *