Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Τέλος ο Λόπεθ από το Βόλο

Share

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Βόλου αναμένεται να αποτελέσει ο Άνχελ Λόπεθ και μάλιστα πριν καν ολοκληρωθεί το τέλος της σεζόν, σε μία κίνηση που δημιουργεί ερωτηματικά.

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Βόλου με τον Άνχελ Λόπεθ αναμένεται να πέσουν εντός των επόμενων ωρών. Ο Ισπανός τεχνικός πέτυχε και με το παραπάνω το στόχο της παραμονής των Θεσσαλών στην κατηγορία, παίζοντας ανά διαστήματα και ωραίο, εκτός από αποτελεσματικό, ποδόσφαιρο και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε της σεζόν, η 7η θέση της βαθμολογίας είναι… καπαρωμένη. Παρόλα αυτά, οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με τον Λόπεθ να αποχωρεί άμεσα από την ομάδα, σε ένα διαζύγιο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως έκπληξη, αναλογικά πάντα με την πορεία της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λόπεθ βρέθηκε στον πάγκο του Βόλου για 30 παιχνίδια, μετρώντας 9 νίκες, 12 ισοπαλίες και 9 ήττες και συγκεντρώνοντας 39 βαθμούς. Ακόμα δεν έχει γνωστό το άτομο που θα βρεθεί στον πάγκο των Θεσσαλών για το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και το τέλος της συνεργασίας με τον Ισπανό τεχνικό.

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *