Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιουσέιν Μπολτ

Share

Πάρτι.. κορωνοϊού για τον Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος κόλλησε στα γενέθλιά του.

Από τους εορτασμούς άνευ υγειονομικού πρωτοκόλλου για τα 34α γενέθλια του παρέα με αστέρες του αθλητισμού την περασμένη Παρασκευή.. σε απομόνωση στο σπίτι του στη Τζαμάικα.

Ένα πάρτι για τα «καλύτερα γενέθλια ποτέ» όπως τουίταρε ο 34χρονος Γιουσέιν Μπόλτ χωρίς μέτρα αποστασίωσης και υγειονομικούς περιορισμούς για τους διάσημους καλεσμένους οδήγησε τον αστέρα του σπριντ στην επιβεβαίωση των φημών περί προσβολής από τον κορωνοίο.

Ο Τζαμαϊκανός θρύλος μέσα από την ανάρτηση ενός βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς ορατά σημάδια της νόσου ενημέρωσε τους ακολούθους του για τον αυτοπεριοσμό του στη Τζαμάικα, προκρίνοντας παράλληλα την επιβεβλημένη λήψη των απαραίτητων προφυλάξεων έναντι του ιού.

«Προσπαθώ να είμαι υπεύθυνος, οπότε πρόκειται να μείνω μέσα και να είμαι ασφαλής. Επίσης, δεν έχω συμπτώματα, θα θέσω σε καραντίνα τον εαυτό μου και θα περιμένω την επιβεβαίωση για να δω ποιο είναι το πρωτόκολλο και να δω πώς προχωρά η απομόνωση από το Υπουργείο Υγείας» ανέφερε στο σχετικό βίντεο.

 

View this post on Instagram

 

Stay Safe my ppl ??

A post shared by Usain St.Leo Bolt (@usainbolt) on

Επιμέλεια: Χρύσα Μπάτου 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *