Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλαμάτα – Νίκη Βόλου 0-0: Σε λευκή ισοπαλία ο πρώτος και ο τελευταίος

Share

Το παιχνίδι κύλησε σχετικά ήσυχα κυρίως στο 1ο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να έχουν εξίσου ίσες ευκαιρίες. Ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Η γηπεδούχος τα έδωσε όλα στα τελευταία λεπτά και με 3 αλλαγές αλλά και οι δύο ομάδες παρέμειναν στο 0-0.

Η Καλαμάτα πλέον με 12 βαθμούς μένει, προσωρινά, στην 1η θέση ενώ η Νίκη Βόλου πέρνοντας έναν (1) βαθμό συμπληρώνει συνολικά 4 και βρίσκεται τελευταία στην κατάταξη του πρωταθλήαμτος.

Η ευκαιρία να προηγηθεί η Καλαμάτα ήρθε στο 27ο λεπτό με τον Ντανούντ Μπουσμπίμπα ο οποίος βρήκε δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για παραβίαση οφσάιντ. Στο 85 ήρθαν 2 ακόμη σπουδαίες ευκαιρίες για την Καλαμάτα όμως ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων καθάρισε τη φάση.

Λίγο πριν λήξει το παιχνίδι, η Καλαμάτα κέρδισε φάουλ στην δεξιά πτέρυγα, λίγο έξω από την περιοχή όμως η σέντρα – σουτ του Σουμπίνιο κατέληξε ελαφρώς έξω από την εστία.

Καλαμάτα: Δημήτρης Ταϊρης, Ράντι Μαβίνγκα, Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, Τιμόθεος Σσελεπίδης, Τζούνιορ Μπακαγιόκο, Χαράλαμπος Παυλίδης (Βασίλης Τριανταφυλλάκης 93’), Νίκος Αναστασόπουλος, Θανάσης Παπατόλιο (Ντα Σίλβα Σουμπίνιο 70’), Ντανούντ Μπουσμπίμπα (Βαγγέλης Αλεξόπουλος 70’), Μάρκο Μάρκοβιτς (Χέρμπερτ Φελίπε 93’), Φλόρεν Κέρι (Κώστας Ηλιόπουλος 93’)

Νίκη Βόλου: Κώστας Περιστερίδης, Μανώλης Αλιατίδης, Θωμάς Τσιμπούκας, Ηλίας Πολίμος, Λούκας Μπόσιο, Νέσατ Μετσέ, Αλέξανδρος Μπιτσάκος (Γιλωργος Τζοβάρας 62’) ,Βασίλης Πέτσης, Τζόρτναν Ντομίνγκεζ (Λούκας Γκαρσία 62’), Αντόνιο Ροχάνο, Άλεξ Κρούζ

Ιωάννης Ρούσσος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *