Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπέκαμ ετοιμάζει το δικό του «Last Dance»

Share

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε την απόφαση του να δημιουργήσει το δικό του ντοκιμαντέρ, γύρω από τη ζωή και την καριέρα του.

Όπως επιβεβαίωσε ο Άγγλος σούπερ σταρ στο «MipTv», βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του η παραγωγή μιας σειράς επεισοδιών, που θα αναλάβει η δική του εταιρία «Studio 99» και θα επικεντρώνονται σε άγνωστες πτυχές της καριέρας του στο ποδόσφαιρο, αλλά και εξωαγωνιστικών δραστηριοτήτων του.

Χαρακτηριστικά ο 45χρονος πλέον Μπέκαμ, ανέφερε:

«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πω την ιστορία μου. Υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά κεφάλαια που έχω περάσει στην καριέρα μου. Υπάρχουν οι καλές στιγμές, οι κακές, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου… Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει τον σκηνοθέτη.

Θέλω να περιτριγυριστώ από ανθρώπους που θα βοηθήουν να πω την ιστορία. Υπάρχουν πολλοί που θα βοηθήσουν ώστε να ειπωθεί η ιστορία, με έναν τρόπο που δεν έχει ακούσει ποτέ κανένας πριν».

Παράλληλα, ο ιδρυτής της Ίντερ Μαϊάμι, παραδέχθηκε πως η ιδέα του προέκυψε από τη σειρά ντοκιμαντέρ, αφιερωμένη στον Μάικλ Τζόρνταν με τίτλο, «The Last Dance».

 

Φάνης Τσοκανάς

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *