Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας, συνάντηση κορυφής

Share

Ο Απόλλων Λεμεσού αντιμετωπίζει σήμερα την ΑΕΚ Λάρνακας για την 24η αγωνιστική, στις 19:00 στο Τσίρειο στάδιο της Λεμεσού.

Ο Απόλλων είναι αδιαμφισβήτητο ότι θέλει την νίκη στο ντέρμπι ώστε να ξαναβρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όπου “εκθρονίστηκε” από την ΑΕΛ Λεμεσού την προηγούμενη αγωνιστική αν και με ισοβαθμία.

Είναι ένα επικίνδυνο ματς αυτό για τον Απόλλων, διότι η ΑΕΚ είναι μια ομάδα η οποία πάντα μπορεί να κάνει την ζημιά απέναντι σε όλους, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Σημαντικό αποτελεί επίσης το γεγονός ότι έχει να χάσει τα τελευταία 5 ματς και έρχεται να αντιμετωπίσει τον Απόλλων με μια αρκετά καλή ψυχολογία διότι την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Ανόρθωση που αποτελεί έναν από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου.

Επίσης, ο Απόλλων αντιμετωπίζει και την πίεση του γεγονότος ότι σήμερα παίζει και η Ομόνοια με την Νέα Σαλαμίνα, ένα σχετικά εύκολο ματς όπου με την πιθανή νίκη της Ομόνοιας ο Απόλλων αν δεν κερδίσει θα πάει στην 3η θέση της βαθμολογίας και η Ομόνοια 1η !

Οπότε γίνεται εύκολα αντιληπτό γιατί το πρωτάθλημα στην Κύπρο είναι μία πρόκληση, μια μάχη, ένα ροντέο.

Κείμενο: Δημήτρης Δεγαΐτας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *