Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέρμπι αιωνίων απόψε στο Βουκουρέστι !

Share

 

Απόψε στις 20:45 η Δυναμό Βουκουρεστίου φιλοξενεί την αιώνια αντίπαλο της Στεάουα Βουκουρεστίου, στο γήπεδο Dinamo sports park για την 21η αγωνιστική της Λίγκα 1 Ρουμανίας.

Η Δυναμό βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς και η Στεάουα στην 1η θέση με 45 βαθμούς δίνοντας μάχη για το πρωτάθλημα κυρίως με την Κλούζ και την Κραϊόβα.

Βέβαια παρόλο που η Δυναμό βρίσκεται 20 βαθμούς πίσω από την αιώνια αντίπαλο της δεν παύει να είναι μια μάχη την οποία θέλει να κερδίσει σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται, όπου το ίδιο ισχύει και για την Στεάουα για αυτό και αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά ντέρμπι των Βαλκανίων.

Παρόλα αυτά, η Δυναμό μάχεται για να ξεφύγει από το γκρουπ των πλέι άουτ στο οποίο βρίσκεται τώρα και παράλληλα να εξαντλήσει οποιαδήποτε πιθανότητα της έχει απομείνει για να διεκδικήσει μια θέση στα πλέι-οφ και στην προκριματική φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Από το αντίπαλο στρατόπεδο η Στεάουα θέλει να διευρύνει την βαθμολογική της υπέροχη έναντι της Κλούζ που απέχει μόλις ένα βαθμό αλλά και της Κραϊόβα αφήνοντας την στο -8, αποκτώντας έτσι μία καλή απόσταση ασφαλείας.

Ευκαιρία να δούμε ποιος θα είναι για απόψε το αφεντικό της πρωτεύουσας.

Κείμενο: Δημήτρης Δεγαΐτας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *