Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Μπενφίκα(1-0): Έριξε τους «Αετούς» στον…λάκκο των Λεόντων.

Share

Χάρη σε γκολ του Νούνες στο 92’, η Σπόρτινγκ «έβαψε» πράσινο το ντέρμπι της Λισαβόνας επεκτείνωντας την διαφορά στους εννέα από την Μπενφίκα, ενώ διατήρησε το +4 από την δεύτερη Πόρτο.

Χιτσκοκικό αποδείχθηκε το φινάλε του ντέρμπι, με τα «λιοντάρια» του Ρούμπεν Αμορίμ, να…τεζάρουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης την έτερη συμπολίτισσα στην εκστρατεία τους, για το πρώτο τους πρωταθλήμα από το 2002. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση επετεύχθη ύστερα από δυνατή σέντρα του Πόρο από τα δεξιά, αναποτελεσματική απομάκρυνση του Βλαχοδήμου και κεφαλιά-ριμπάουντ προ κενής εστίας από τον Ματέους Νούνες.

Νωρίτερα, η Πόρτο έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ρίο Άβε, επικρατώντας 2-0 στο Ντραγκάο, χάρη στα γκολ των Λουίς Ντίαζ και Εβανίλσον. Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, η Μπράγκα πέρασε εμφατικά από την έδρα της Μορεϊρένσε (0-4) ενώ στις εξωτικές Αζόρες Νήσους, η Σάντα Κλάρα συνέχισε και εκείνη τις καλές εμφανίσεις ξεπερνώντας το εμπόδιο της Μπελενένσες (2-0). Απόψε, το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής της LigaNOS ρίχνει αυλαία στην πόλη του Μπαρσέλος, εκεί όπου η τοπική Ζιλ Βισέντε υποδέχεται την φορμαρισμένη Πάσος Φερέιρα.

Αντώνης Νικολάου

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *