Type to search

ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague : “Νοκ άουτ για τουλάχιστον 10 ημέρες ο Μίτσοβ”

Share

Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ τραυματίστηκε στην ήττα-σοκ της Αρμάνι από την Τριέστε και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10 τουλάχιστον ημέρες.

Μόλις επέστρεψε, ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ τέθηκε ξανά εκτός! Το διάστρεμμα που υπέστη στην αναμέτρηση απέναντι στην Τριέστε θα του κοστίσει απουσία 10 ημερών. Μετά από εκείνο το χρονικό διάστημα η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Σέρβος θα χάσει το ματς με τη Βιλερμπάν (5/2), ενώ αυτή τη στιγμή είναι αμφίβολος για το Final-8 του Κυπέλλου που ξεκινάει στις 11/2.

Ο Έτορε Μεσίνα που την περασμένη Κυριακή είχε αφήσει εκτός αποστολής τους Ντιλέινι , Πάντερ και Λε Ντέι για να ξεκουραστούν μετά από ένα κουραστικό Ιανουάριο με 10 παιχνίδια (10 νίκες) υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες για το παιχνίδι της ερχόμενης Παρασκευής με τη Βιλερμπάν στο “Astroballe” εκτός από τον Βλάντιμιρ Μίτσοβ. Η Αρμάνι θέλει να πετύχει κόντρα στους Γάλλους του TJ Parker την 7η συνεχόμενη νίκη της στη φετινή Turkish Airlines Euroleague και να πιάσει για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια την πρώτη δυάδα.(έχει και ένα ματς λιγότερο με Ζενίτ έξω).

 

Επιμέλεια : Λάμπρος Μελισσουργός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *