Type to search

SUPERLEAGUE 2 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηλιούπολη-ΟΦ Ιεράπετρας 2-3: Φινάλε στη σαιζόν με παλληκαρίσιο διπλό

Share

Για τη 30η και τελευταία στροφή της Super League 2 η Ηλιούπολη υποδέχτηκε τον ΟΦ Ιεράπετρας, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όμως με ωραίο θέαμα και 5 γκολ. Οι Κρητικοί παρουσιάστηκαν πολύ ανταγωνιστικοί παρά το γεγονός πως παρατάχτηκαν με ένα αρκετά νεανικό σχήμα και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις φάσεις που δημιούργησαν. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους οι Μίλλερ, Μπλανκ και Παπαδάκης. Για την Ηλιούπολη σκόραραν οι Μπαστακός και Δημητριάδης.

1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο αγώνας είχε από την αρχή γρήγορο ρυθμό με αμφότερες τις ομάδες να έχουν διάθεση να παίξουν απελευθερωμένα, επιθετικά και να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις για γκολ. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους γηπεδούχους στο 5ο λεπτό, όταν ο Άντο έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Κάρδαρης έκανε τη προβολή με τη μπάλα να περνάει λίγο έξω. Στη συνέχεια ο ΟΦΙ ανέβασε τις γραμμές του στο γήπεδο και δημιούργησε τρεις φάσεις με τους Καραμπέτσο, Μίλλερ και Τσόφλια οι οποίες πέρασαν άουτ. Στο 31΄ και στο 34′ ήταν η σειρά του Δημητριάδη να απειλήσει για την Ηλιούπολη με μακρινά σουτ, τα οποία μπλόκαρε ο Τζελέπης, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Ίννος απάντησε στις χαμένες ευκαιρίες των γηπεδούχων με δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 35ο λεπτό ο ΟΦ Ιεράπετρας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για πρώτη φορά. Ο Μπλανκ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μίλλερ μέσα από τη περιοχή πλάσαρε ανενόχλητος για το 1-0.

2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ακόμα πιο εντυπωσιακά. Στο 48′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το δεύτερο γκολ. Ο Παπαδάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπλανκ έκανε τη γυριστή κεφαλιά, με το Πολίτη να διώχνει εντυπωσιακά. Το 2-0 ήρθε έξι λεπτά αργότερα. Ο Μπλανκ έκανε την ατομική προσπάθεια, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε ιδανικά, πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στη σαιζόν. Στο 59ο λεπτό η Ηλιούπολη μείωσε, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Ο Άντο έκανε το παράλληλο γύρισμα από τα δεξιά και ο Μπαστακός πλάσαρε προ κενής εστίας, κάνοντας το 2-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους στο γήπεδο, πίεσαν για την ισοφάριση και δημιούργησαν δύο πολύ καλές στιγμές. Στο 70′ ο Δημητριάδης σούταρε δυνατά έξω από τη περιοχή με το Τζελέπη να μπλοκάρει, ενώ στο 75′ ο Βασιλείου μετά από ατομική προσπάθεια, σούταρε με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν τη νίκη. Ο Μίλερ με ωραία μπαλιά-τρύπα, βρήκε τον Παπαδάκη στη πλάτη της άμυνας και αυτός με πλασέ νίκησε για τρίτη φορά το Πολίτη. Στο 86′ ο Δημητριάδης μείωσε ξανά στο σκορ, σημειώνοντας ένα πανέμορφο γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Από εκείνο τα σημείο και έπειτα ,η Ηλιούπολη πολιόρκησε τη περιοχή του Τζελέπη και προσπάθησε πολύ για την ισοφάριση. Στο 90ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο τρίτο γκολ, όταν ο Δημητριάδης σούταρε δυνατά έξω από τη περιοχή, με το Τζελέπη να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Με αυτό το παιχνίδι Ηλιούπολη και ΟΦ Ιεράπετρας ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πολύπαθο πρωτάθλημα της Super League 2. Oι γηπεδούχοι , οι οποίοι γνώρισαν την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας για την φετινή τους πορεία, με αυτή την ήττα θα τερματίσουν στην 7η θέση με 41 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί στην 5η θέση με 47 βαθμούς, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή σαιζόν.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Ηλιούπολη (Νίκος Παντέλης, 4-2-3-1): Πολίτης, Ζιούλης, Ντόη (57΄Γεωργιάδης), Κωστόπουλος, Λαζαρίδης (57′ Έμπερτ), Μπαξεβάνος, Κρέτση, Δημητριάδης, Βασιλείου, Άντο, Μπαστακός

ΟΦ Ιεράπετρας (Βαγγέλης Στουρνάρας, 3-4-3): Tζελέπης, Κάρδαρης, Κόκας, Ζήσης, Καλλιτσουνάκης, Ίννος, Μίλλερ, Μπλανκ, Παπαδάκης, Τσόφλιας (46΄ Τσόφλιας)(90′ Νεόπουλος), Καραμπέτσος

Ρεπορτάζ: Ντίνος Μπέσσας