Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλούζ, διπλό και τρένο προς την κορυφή !

Share

Απόψε στις 20:00 η Κλούζ φιλοξενείτε από την Τσίντια Ταργκόβιτσε στο στάδιο Eugen Popescu, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Λίγκα 1 του ρουμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η ομάδα των σιδηροδρόμων μετά από την ισοπαλία που έφερε την προηγούμενη αγωνιστική ενάντια στην Άστρα Γκιουργκίου , σήμερα καλείτε οπωσδήποτε να πάρει την νίκη για να διατηρηθεί στην μάχη του πρωταθλήματος που δίνει κυρίως με την Στεάουα Βουκουρεστίου διότι με μια ενδεχόμενη νίκη θα βρεθεί στο -1 από την κορυφή και στο +7 από την 3η Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα.

Βέβαια, η στόχος της νίκης δεν είναι εύκολη υπόθεση, διότι Κλούζ καλείτε μεν να αντιμετωπίσει μια ομάδα που βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 28 βαθμούς αλλά παράλληλα με αυτό η Τσίντια από της 7/12 μέχρι και σήμερα είναι αήττητη, έχοντας σε οκτώ αγωνιστικές 5 ισοπαλίες και 3 νίκες, δείχνοντας έτσι πως μια μικρή ομάδα είναι πάντα ικανή να βάλει μπελάδες σε όλους !

Όσον αφορά την ιστορία των προηγούμενων αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων δεν έχει να μας δείξει κάτι. Οι δύο αντίπαλοι έχουν συναντηθεί μόνο 4 φορές μέσα σε διάστημα 3 χρόνων όπου το αφεντικό των αναμετρήσεων μπορεί να ήταν η Κλούζ αλλά αυτό που πρέπει να μείνει αυτή την χρονική στιγμή είναι ότι η τελευταία μεταξύ τους συνάντηση για το φετινό πρωτάθλημα που ήταν την 5η αγωνιστική, η Τσίντια κατάφερε να κλέψει τον βαθμό ( 0-0 ) από μια δυσκολη έδρα.

Αυτό ίσως κάτι δείχνει…

  1. Κείμενο: Δημήτρης Δεγαΐτας

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *