Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το “βιολί” του ο Ηλυσιακός, 3-1 τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης

Share

Συνέχισε το επιβλητικό του σερί και στην Μεταμόρφωση ο Ηλυσιακός. Η ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη ήταν καταιγιστική απέναντι στον Ατρόμητο, παίρνοντας την νίκη με 3-1 εκτός έδρας και έτσι η ομάδα από τα Ηλίσια έφτασε τις 14 νίκες στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ για τον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας. Από την άλλη το σερί του Ατρομήτου χωρίς να ηττηθεί μετά την ήττα από τα Μελίσσια σταμάτησε.  

Ο ΑΓΩΝΑΣ:

Το ματς ξεκίνησε με τον Ηλυσιακό να είναι η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες αλλά αυτό που έλειπε ήταν η αποτελεσματικότητα. Ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου Καλαμπούκας ήταν πραγματικά ατρόμητος και κατάφερε να κρατήσει το 0 για την ομάδα του, η οποία κατάφερε όσο μπορεί να κλείσει τους χώρους του για να μην δεχτεί γκολ. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ηλυσιακός πήρε το προβάδισμα χάρη σε γκολ του Λέκκα με τον διαιτητή της συνάντησης, Μπακογιάννη να στέλνει στα αποδυτήρια τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης μπήκε με γκολ από τα αποδυτήρια με τον αρχηγό του Ατρομήτου, τον Τσιγγόπουλο να βάζει την ομάδα του στο παιχνίδι. Ο Ηλυσιακός προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να βρει αλλά δυο τέρματα. Στο 64′ ο Μαρίνου έχοντας δοκάρι σε δική του εκτέλεση φάουλ κατάφερε στο 71′  να βάλει μπροστά τον Ηλυσιακό με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής. Στο 77′ ο Λέκκας με άλλο ένα υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας το “κερασάκι στην τούρτα” για την επικράτηση του Ηλυσιακού με το τελικό σκορ να είναι 1-3.

Ο Ηλυσιακός συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος φτάνοντας έτσι τους 44 βαθμούς και παραμένει αήττητος στην κορυφή 6 βαθμούς μπροστά από τον Χολαργό. Αντίθετα, ο  Ατρόμητος έμεινε  στους 19 βαθμούς μαζί με Αθηναϊκό και Άρη Καλαμακίου στην 5η θέση.

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ
ΧΟΛΑΡΓΟΣ* ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ*
ΜΕΛΙΣΣΙΑ* ΕΛΠΙΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
ΒΥΡΩΝ ΡΕΠΟ
ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ* ΧΟΛΑΡΓΟΣ*

* Με αστερίσκο οι εκτός έδρας αγώνες

ΑΤΡ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ (Σάκης Βερουτης) Καλαμπούκας, Καραβίδας, Βιτορεάνου, Λίτσης, Τσιγγόπουλος (83′ Δήμου), Κλουβάτος, Κόκκινος (77′ Ζαγαρέλος), Παρασίδης (83′ Στρουμπης), Σιδηρόπουλος, Τσάκαλος (53′ Αποστολου), Μπάμπουλης (53′ Οκσίσογλου).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζουνης) Μπαλασάκης, Χριστόπουλος, Παρακσευόπουλος, Κούτρας ,Κάρδαρης, Ταχιράι, Κασσιανός, Τσέργας (68′ Λομπι), Ανχελ (58′ Τσαραούσης), Μαρίνου (80′ Σινομάτι), Λέκκας.

 

Επιμέλεια: Μιχάλης Σοϊλές

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *