Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεχίζει ακάθεκτη η ΑΣ Κωφών

Share

Σε ένα ματς για γερά νεύρα η ΑΣ Κωφών κατάφερε να κερδίσει και το Χατζηκυριάκειο κάνοντας σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Γ΄ Πειραιά κερδίζοντας 0-1 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ομάδα του Χρήστου Μελανιφίδη  έκανε το 7/7 και φιγουράρει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 βαθμούς.

Το παιχνίδι άρχισε πολλά υποσχόμενο με την ΑΣ Κωφών να φτάνει κοντά στο γκολ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μακρή να αστοχεί από πλεονεκτική θέση από το ύψος του πέναλτι. Στο 17ο λεπτό ήρθε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Γονατά να αστοχεί με το κεφάλι από κοντινή απόσταση. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε με την συμπλήρωση ακριβώς μισής ώρας παιχνιδιού με τον πολύπειρο Νίκο Μακρή να σκοράρει ένα πανέμορφο τέρμα εκτός περιοχής με άπιαστο αριστερό  σουτ δίνοντας το έναυσμα για ξέφρενα πανηγύρια από τους τυπικά φιλοξενούμενους. Ο αγώνας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Χατζηκυριακείου Καραμπάση στο 43′, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και στο  γόνατο, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο και μετέβη στο Κρατικό Νίκαιας για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Η πιο μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 54ο λεπτό με τον Μιχαηλίδη να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και να αστοχεί. Πολλά τα παράπονα των γηπεδούχων προς τον διαιτητή Ζησιμόπουλο, ο οποίος στο 83ο λεπτό απέβαλλε τον προπονητή της ομάδας του Χατζηκυριάκειου με δυο απανωτές κίτρινες κάρτες για έντονη διαμαρτυρία.

Έτσι το παιχνίδι τελείωσε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις και χωρίς δράμα με τους φιλοξενούμενους να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς μετά το σφύριγμα της λήξης του διαιτητή.

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ: Κιλμπασάνης, Διακογιάννης, Μαρουσάκης, Κρανιάς, Νίνος, Μπάλιας(46′ Σαμπουρίδης), Κουγιουμτζής, Μπαλτιμάς, Μιχαηλίδης, Καραμπάσης(46′ λ.τρ. Σπύρος), Βλάχος(55′ Ευσταθίου).

ΑΣ ΚΩΦΩΝ: Στρουμπούλης Ι., Κατσανός, Μυλωνάς, Κουράκος, Τζεγιαννάκης, Σάββας, Ζαρκαλής, Σφυρής, Πρίφτης(71′ Μητρόπουλος), Γονατάς, Μακρής(63′ Αγουρσαλίδης).

Επιμέλεια: Φραγάκης Γεώργιος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *