Type to search

παζλ

ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΚΟΥΒΑΤΣΟΣ- ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΚΛΕΜΕΝΤΕ ΛΕΟΝ

Share

Στη δεύτερη συμμετοχή του σε παγκόσμιο πρωτάθλημα παζλ ο Κουβάτσος τίμησε και με το παραπάνω τα γαλανόλευκα χρώματα , τερματίζοντας εντός της πρώτης 10αδας και συγκεκριμένα 9ος. Νικητής σε ένα τουρνουά γιορτή  με 350 συμμετέχοντες απ’ όλα τα μήκη και πλάτη της γης  αναδείχθηκε ο Αλεχάντρο Κλεμέντε Λέον από την Ισπανία με μια απόλυτα κυριαρχική εμφάνιση .

Ο Έλληνας πρωταθλητής ταξίδεψε στο Βαγιαδολίδ με στόχο να βελτιώσει την επίδοση του από τη διοργάνωση του 2019, στην οποία κατέλαβε την 26η θέση .Από  πρώτο προκριματικό γύρο έδειξε απόλυτα ικανός για κάτι τέτοιο πραγματοποιώντας καλή επίδοση σε ένα πολύ ανταγωνιστικό γκρουπ παικτών . Το καλύτερο ,όμως ,το είχε φυλαγμένο για το τέλος και τον τελικό όπου τρύπησε το ταβάνι τον και πήρε την 9η θέση για την πατρίδα μας με χρόνο 46 λεπτά και δευτερόλεπτα, λιγότερο από δυόμισι λεπτά από την πρώτη 5αδα.Με την μεγάλη αυτή υπέρβαση , ο Λάκης έβαλε τις βάσεις για ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο μέλλον.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Όσον αφορά τη μάχη της κορυφής ο Ισπανός  Κλεμέντε Λέον δικαίωσε τον τίτλο του φαβορί ,όντας παράλληλα γρήγορος, ψύχραιμος και αποτελεσματικός .Η Κριστίν Τουβ από την Νορβηγία τράβηξε τα βλέμματα πάνω της κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο με μια ιδιόρρυθμη τεχνική, σπαταλώντας αρκετά λεπτά στην αρχή παρατηρώντας τα κομμάτια και έχοντας μια εντυπωσιακή ηρεμία καθ’όλη τη διάρκεια της προσπάθειας της . Το βάθρο συμπλήρωσε η Τερέζα Κοπτίκοβα από την Τσεχία . Δυσάρεστη έκπληξη του τελικού ο δευτεραθλητής κόσμου του 2019 ,ο Πολωνός Μάριους Σλιζέφσκι που βρέθηκε εκτός της πρώτης 20αδας.

 

Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΔΑ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

 

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ :ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΛΟΥΛΑΚΗΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *