Type to search

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ολυμπιακος, 5 παίκτες στη έξοδο και ο Ονιεκούρου

Share

Ό Πιέρ Κόυντε που ήρθε με περγαμηνές στον Ολυμπιακό, δε θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά λόγω ότι ο προπονητής του Πέδρο Μάρτινς δεν τον υπολογίζει. Αντίστοιχα πιθανώς θα θεωρηθούν παρελθόν οι Μάρκοβιτς, Ανδρούτσο, Καρμπόβνικ και Ρόνι Λόπες.

Ό Κόυντε δεν έχει καταφέρει να αποδείξει στον Μάρτινς οτι αξίζει μία θέση στην 11άδα, αξίζει μία θέση στην ομάδα, πλέον είναι πολύ δύσκολο να αντιστραφεί το κλίμα και είναι μία ανάσα προς την έξοδο του από τους ερυθρόλευκους.

Με εισήγηση του πορτογάλου τεχνικού ο οποίος, η συγκεκριμένη κίνηση δεν απέδωσε καρπούς. Υπήρξε πιθανότητα να φύγει ο Μαντί Καμαρά και θεωρήθηκε ως πιθανός αντικαταστάτης του αλλά ο τελευταίος έμεινε.

Δε εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του είχαν δωθεί.

Βέτο στον Ονιεκούρου ο οποίος δεν χρησιμοποιεί τις ευκαιρίες για να τις εκμεταλλεύεται πλήρως με αποτέλεσμα να παραγκωνίζεται στον πάγκο της ομάδας ή να παίζει ελάχιστα λεπτά. Εχουν δοθεί πολλά χρήματα για αυτό τον παίκτη και μένει να δει ο Μάρτινς πώς να το χρησιμοποιήσει στην τελική στροφή του πρωταθλήματος και στη συνέχεια των πλέι οφ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *