Type to search

Ατρόμητος Περιστέριου ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ 1

Ατρόμητος – Λαμία 3-1. Νίκη και ανάσα για τους Περιστεριώτες

Share

Συντάκτης: Χρήστος Νικολόπουλος 

Για την 21η αγωνιστική (εξ αναβολής) για το πρωτάθλημα στο δημοτικό γήπεδό του Περιστερίου ο Ατρόμητος νίκησε την Λαμία με 3-1.

Ό Ελευθεριάδης στο 25′ έβαλε μπροστά την ομάδα του Γρηγορίου αλλά το Περιστέρι με τον Κουλούρη (δις) στο 57′ και 70′(πεν.) και τον Αλιμπέτς στο 88′ πήραν 3 βαθμούς σημαντικούς για την προσπάθειά παραμονής της ομάδας.

 

Γέυτηκαν επιτέλους νίκη μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματά τους.

Σε δυσχερή θέση οι Λαμιώτες που βλέπουν τις άλλες ομάδες να βρίσκονται μια ανάσα για καλύτερο αποτέλεσμα στα πλέι οφ υποβιβασμού.

Με ένα αγώνα λιγότερο οι Περιστεριώτες έχουν μαζέψει 13 βαθμοί σε 19 παιχνίδια έχοντας κρατήσει θέση για θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ υποβιβασμού στη Β’εθνική.

Οι κυανόλευκοί, μετά από 20 αγωνιστικές ισοβαθμούν μαζί με τον Ιωνικό στους 18 Πόντους. Μπορούν να ελπίζουν να μείνουν στη κατηγορία διότι έχουν ανέβει στη βαθμολογία αλλά και τους υπολείπουν 12 βαθμοί εάν ονειρεύονται Ευρώπη.

 

Στα του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο οι Φαίακες πλησίασαν στο τέρμα όπου στο 25′ με σουτ του Ελευθεριάδη όπου άγγιξε τη γραμμή ο βοηθός ακύρωσε το τέρμα (ο διαιτητής δεν είχε οπτική διορατότητα) όμως το video assistant referee είχε άλλη άποψη και μετρήθηκε τελικά.

Άνοιξαν νωρίς το σκορ και το πανηγύρισαν έντονα.

Στο 2ο ημίχρονο, ο Ατρόμητος ήταν πολύ κοντά στη επίτευξη του στόχου και το βρήκε ύστερα από άγαρμπο μαρκάρισμα του Τζανετόπουλου (χρεώθηκε κίτρινη κάρτα) έφερε στο 57’τον πρώτο της σκόρερ της ομάδας του Κόλμαν στη γραμμή και έφερε το ματς στα ίσια.

Η επιστροφή του στη ομάδα όπου τον ανέδειξε και τον ανέβασε ακόμα και σε επίπεδο εθνικής, πέτυχε ένα απίστευτο ίσως και το πιο ωραιότερο γκολ που επιτευχθεί φέτος. Στο 70’λεπτο με πάσα του Σπιριντόνοβιτς, με γυρισμένη πλάτη και με σουτ – που δε το σκέφτηκε – έβαλε μπροστά το Περιστέρι και με έντονο πανηγυρισμό έδειξε την αγάπη του σε αυτή την ομάδα.

Η Λαμία, εχοντας χάσει τα λιγοστά ψυχολογικά εφόδια με λάθος στο 85ο λεπτό του αγώνα ο Αλιμπετς  εκμεταλλεύτηκε, κλέβοντας την μπάλα και σκοράρε σφραγίζοντας το θρίαμβο της ομάδας.

Ένα αξιοσημείωτο που πρέπει να σημειωθεί είναι η εμφάνιση του Απόστολου Βέλλιου στο γήπεδο που έπαιξε την καλύτερή του σεζόν ως αντίπαλος.

Τότε

Τώρα

Αρχική εντεκάδα Ατρόμητου:

Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Μαυρομάττης, Χατζηισαίας,Τζοβάρας,Ερλινγκμαν, Χαρίσης, Ροτάριου, Ναμπίλ,Τόμας ,Κουλούρης

 

 

Αρχική εντεκάδα Λαμίας:

Στο τέρμα ο Γκαραβέλης, αριστερά και δεξιά στη άμυνα ο Σαραμαντάς και Προβιντάκης,στη μέση τους Τζανετόπουλος και Μαζουλούξης, Τζάνδαρης και Γκέτζογλου για το ρόλο των μεσοεπιθετικών, όπου οι Νιούνες, Καραμάνος και Ελευθεριάδης διοργανώναν το παιχνίδι και από κει περνούσαν οι μπαλιές προς τον προωθημένο Βέλλιο.

 

Οι αλλαγές:

Από πλευράς Ατρομήτου αγωνίστηκαν οι εξής:Ντένις, Κλωναρίδης, Σπιριντόνοβιτς και Αλιμπετς που σκοράρε σήμερα.

 

Από την Λαμία μπήκαν οι :Νινούα, Τσάκαλος, Μπανγκούρα και Ντελ Πίνο.

 

Την επόμενη αγωνιστική θα βρει τον Ατρόμητο στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 13 στις 5 και τέταρτο το απόγευμα.

Την Κυριακή η Λαμία θα παίξει με τον Παναθηναϊκό στο Απόστολος Νικολαΐδης αυτήν τη Κυριακή στις 3 και μισή το μεσημέρι.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *