Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ Κεντρική ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός:Επιτακτική ανάγκη η νίκη κόντρα στη Μπασκόνια.

Share

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπασκόνια εκτός έδρας με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.Σε περίπτωση ήττας μπλέκει σε περιπέτειες.

Ένα ιδιαίτερα κρίσιμο αγώνα δίνει ο Ολυμπιακός στη Βιτόρια κόντρα στη πάντα επικίνδυνη Μπασκόνια (21:30, Novasports Prime) για την 25η Αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων με αποτέλεσμα να έχουν υποχωρήσει στην 6η θέση με ρεκόρ 12-9 και να νιώθουν καυτή την ανάσα των ομάδων που βρίσκονται κοντά τους.Ο Ολυμπιακός δε θα έχει στη διαθέσιμους για το σημερινό αγώνα τους Λαρεντζάκη και Έισι και ελπίζει η θετική εμφάνιση 48 ώρες πριν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει συνέχεια.

«Τελικός» στη Βιτόρια για Ολυμπιακό

 

Από την άλλη πλευρά η Μπασκόνια βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-15 και οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση είναι πλέον μηδαμινές.Ο Νέβεν Σπάχια θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό χωρίς να έχει κάποια απουσία ελπίζοντας η ομάδα του να πετύχει επιτέλους κάποια νίκη καθώς προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.

Την αναμέτρηση στη Βιτόρια θα διευθύνουν οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).

ΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *