Type to search

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ ΛΑ ΛΙΓΚΑ Ντέιβιντ Μπέκαμ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ρεάλ Μαδρίτης ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ποδοσφαιριστές και τατουάζ.

Share

Πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές επιλέγουν να χτυπήσουν στο δέρμα τους με κάποιο τατουάζ ώστε να δείχνει κάτι σημαντικό για αυτούς η για κάποιο περιττό λόγο.

Είναι πολλοί από εκείνους που επιλέγουν να γράψουν κάποια ημερομηνία η για να κάνουν κάποιο πρόσωπο ή πολύ απλά κάποιο σχέδιο.

Σας παραθέτω την λίστα με 5 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι φαν της δερματοστιξίας(τατουαζ),οι οποίοι δεν φοβήθηκαν και κάλυψαν το 50% του σώματος του με ταττου.

1ος στη σχετική μας λίστα ο Σουηδός στράικερ της Μίλαν, ποιος άλλος από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Όπως είχε δηλώσει και στο βιβλίο του ήταν ενάντια στα τατουάζ αλλά κάποια στιγμή πείστηκε και άρχισε να χρησιμοποιεί κάθε γωνιά του σώματος του ώστε να χτυπήσει επάνω του.

Κάποια στοιχεία για τα τατουάζ του Ζλάταν είναι ότι γράφει τις ημερομηνίες γεννήσεων των αρσενικών μελών της οικογενείας, τους γονείς του, τα αδέρφια του, τη γυναίκα του ενώ τα αραβικά ονόματα των παιδιών του κοσμούν το δεξιό μπράτσο του.

Μία θέση κάτω, κοσμεί στη 2η θέση ο Βραζιλιάνος δεξιός αμυντικός της Βραζιλιας και της Μπαρτσελόνας, ο Ντάνι Αλβες.

Με 40 τίτλους στο ενεργητικό του, ονειρεύεται και άλλα τρόπαια ώστε να επεκτείνει τη συλλογή του.

Θα ξεκινήσω από τη αποτίμηση φόρου στη μητέρα του η οποία κοσμεί στο δεξιό του ωμό, επίσης οι ημερομηνίες γεννήσεων τους και τα ονόματά τους (αναφέρομαι στα 2 παιδιά του) είναι απλωμένα στο κορμό και στο στήθος.

Θα σας πάω στην Αγγλία και στον Τιέρι Ανρί και στη 3η κατάταξη.

Με πολύ μεγάλη καριέρα στην Άρσεναλ και στην Μπαρτσελόνα αλλά και με την εθνική του ομάδα που κατάφερε και σήκωσε το παγκόσμιο κύπελλο, ξεσηκώνοντας το πλήθος και ανεβάζοντας τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Στη δερματοστιξία που κοσμεί το σώμα του έχει κάνει πορτρέτο της κόρης του της Τεα ενώ έχει προσθέσει και το Εμπάιαρ Στέιτ Μπίλντινγκ τότε που αγωνιζόταν στο αμερικάνικο ποδόσφαιρο για λογαριασμό της Νέας Υόρκης Red Bull.

Στη σειρά με το νούμερο 4 ο γνωστός στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκόυ, dj αλλά και ο Mr. playboy ο Τζιμπρίλ Σισέ  με νταμπλ την σεζόν 2009-2010 και ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν ποτέ από τα ελληνικά γήπεδα.

Συνολικά κουβαλάει πάνω του 40 τατουάζ κάποια τα οποία είναι πίσω στην πλάτη του σαν φτερά αγγέλου, τα παιδιά του και κάποια αφιερώματα προς τους συγγενείς του.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μας ο Αργεντινός σούπερ σταρ πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και νυν με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και πρωταθλητής Νότιας Αμερικής με την Αργεντινή, κυρίες και κύριοι ο Λιονέλ Μέσι.

Να έχει σπάσει κάθε ρεκόρ συμμετοχής, γκολ,ασίστ και τροπαίων με την ομάδα της Βαρκελώνης επί 17 συνεπτά έτη, πήρε παράδειγμα από τον συμπαίκτη του Ντάνι Άλβες και χτύπησε το πρώτο τατουάζ στη αριστερή ωμοπλάτη τη μητέρα του το 2011.

Από προσωπικά έως συμβολικά είναι τα τατουαζ του Αργεντινού. Χτύπησε το αποτύπωμα του πρωτότοκου γιου του στην αριστερή του γάμπα. Έχει γράψει το όνομα του δεύτερου γιου του ενώ έχει κάνει και τον Ιησού Χριστό με αγκαθωτό στεφάνι δείχνοντας έτσι τη θρησκεία και τα πιστεύω του προς το χριστιανισμό.

Στο νούμερο 6 γίνεται άλλη μια προσθήκη στη λίστα αυτή,το όνομα του Σέρτζιο Ράμος.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν από τη Ρεάλ Μαδρίτη ήταν ο επί σειρά ετών Σέρτζιο Ράμος. Με καριέρα στα 15 χρόνια με την Βασίλισσα και με απολογισμό 23 τίτλων έχει καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τη γενιά μας.

Τα περισσότερα tattoo του ποδοσφαιριστή δηλώνουν τους αγώνες από τα ευρωπαϊκά κύπελλα,στιγμές της καριέρα του και επιπλέον ημερομηνίες και διεξαγωγής του Τσαμπιονς Λίγκ.

Έχει προσθέσει το ψευδώνυμο του πατέρα του και το όνομα της γυναίκας του όπως επίσης και των παιδιών του.

Το 7 είναι σημαδιακό νούμερο, πολλοί το έχουν παρομοιάζει με την πληρότητα και την τελειότητα και σε αυτή την θέση θα μπει σφήνα ο Αντρέ Γκρέι, πρώην μέλος της Γουότφορντ ο οποίος με βάση και το νούμερο 7 το έχει φέρει σε ένα επίπεδο αρμονικό, η σημασία τους είναι ότι κάνει αναφορά στους επαναστάτες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έχει χτυπήσει πάνω του τον Μαντέλα, τη Ρόζα Πάρκς, τον Μοχάμεντ Αλί, τον Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ,τον Μάλκομ Χ κ.α.

Στη σειρά με το αριθμό 8 ο Μέμφις Ντεπαϊ των μπλαουγκράνα.

Πιστεύω η φωτογραφία πίσω από την πλάτη του τα λέει όλα

Το λιοντάρι που έχει πίσω του (ως φόρος τιμής στη πρώην του ομάδα τη Λυών), νομίζω ότι είναι απερίγραπτο. Να επισημανθεί ότι είναι ιδιοκτήτης ενός μικρού λιονταριού.

Στο 9 είναι ένας δικός μας παίκτης, ενα δικό μας παιδί που έχει αγωνιστεί τόσο στον Ολυμπιακό όσο και με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας ο οποίος έχει σημειώσει απίστευτα γκολ και για την εποχή εκείνη ήταν πιο ακριβή μεταγραφή του ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή(12 εκατομμύρια λίρες Αγγλίας), έχει καλύψει τα χέρια του με ένα σωρό από απίστευτα τατουάζ όπως με την νεκροκεφαλή η με το τριαντάφυλλο.

Νομίζω ότι η εικόνα θα σας τα πει καλύτερα.

10η και τελευταία θέση ο Ντανιέλε Ντε Ρόσσι.

Φαν της δερματοστιξίας αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι το τρίγωνο στη γάμπα του εννοώντας το πάθος, την όρεξη και το μεράκι που βγάζει στους αγωνιστικούς χώρους. Έχει και μία βαθύτερη έννοια, το πόσο σκληρός ποδοσφαιριστής ήταν τότε.

Προσοχή, επικίνδυνος παίκτης.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *