Type to search

Α ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τζαναβάρας: << στόχος της ομάδας είναι να ανέβει κατηγορία>>.

Share

Φίλαθλοι και Αθλητικός όμιλος Ελλάς Ποντίων αναμετρήθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο της Νίκαιας για την 13η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Λαθύρη βρήκε νικήτρια τη φιλοξενούμενη ομάδα, με σκορ 0-3  και τον Σταύρο Τζαναβάρα να πανηγυρίζει από τον πάγκο τη 13η διαδοχική νίκη της ομάδας του.

Ο νεαρός τεχνικός, Τζαναβάρας, έπειτα από τη λήξη του παιχνιδιού μας είπε δυό λόγια για την ομάδα του, για την προοπτική που αυτή έχει να ανέβει κατηγορία, την ποιότητα που έχουν οι παίκτες του καθώς και για το ποιά θεωρεί  βασική αντίπαλο στον όμιλο αλλά και στα μπαράζ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κύριου Τζαναβάρα:

Για τη φετινή πορεία της ομάδος του που έχει το απόλυτο νικών στις 13 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, δήλωσε:

Η ομάδα φτιάχτηκε για να κάνει πρωταθλητισμό, στόχος μας είναι να ανέβουμε κατηγορία. Για να το πετύχουμε όμως αυτό απαιτείται πάρα πολλή δουλειά από την ομάδα σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού. Από το καλοκαίρι αυτοί οι παίκτες που διαθέτουμε έχουν δέσει ως ομάδα και σε κάθε ματς προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι, αναζητάμε κίνητρο σε κάθε αγωνιστική, ώστε να ξεκλειδώνουμε τους αντιπάλους, για να παίρνουμε αυτό που θέλουμε. Επομένως το 13 στα 13 που έχουμε κάνει μέσα στο γήπεδο είναι φυσιολογικό και επιθυμία μας είναι να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Αυτό γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες μέχρι τα μπαράζ. Εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο με σεβασμό, προσπαθώντας όμως να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από κάθε ματς.

Σχετικά με το ποιόν θεωρεί αντίπαλο βάσει δυναμικής, ανέφερε:

Η ΑΕ Μοσχάτου είναι μία πολύ καλή, έμπειρη και ιστορική ομάδα.  Μιλάμε για μία άξια ομάδα, που σαφώς είναι ο αντίπαλος μας τόσο στα παιχνίδια του ομίλου μας, όσο και σε εκείνα των μπαράζ. Παρολ’ αυτά βασικός μας αντίπαλοςκάθε φορά είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Πρέπει να προσπαθούμε να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι, έτσι ώστε όταν φτάσουμε στους αγώνες των μπαράζ η ομάδα μας να είναι έτοιμη. Να έχει δηλαδή χτίσει από τα προηγούμενα παιχνίδια τον ρυθμό και την εμπειρία που χρειάζονται τα μπαράζ, για να πάμε στη Γ εθνική.

Ως προς το αν η ποιότητα ορισμένων ποδοσφαιριστών του αποτελεί βασικό εφόδιο για άνοδο στην επόμενη κατηγορία, έιπε:

Σίγουρα η ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο ώστε μία ομάδα να κάνει κάποια βήματα. Από κει και πέρα το μεγάλο μας όπλο δεν είναι  μόνο κάποιες μονάδες της ομάδας, αλλά το σύνολο των παικτών που διαθέτουμε και στο γεγονός ότι όλοι σαν ένα δουλεύουν πάνω στο πλάνο που θέλουμε. Όλοι οι ποδοσφαιριστές μας είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ακόμη και παιδιά με σπουδαία καριέρα σε αυτό το επίπεδο που είμαστε, έχουν την ποιότητα, δουλεύουν όμως πρωτίστως για την ομάδα και όχι για τον εαυτό τους. Οπότε το μεγάλο μας όπλο είναι πως και οι έντεκα που θα επιλεχθούν να ξεκινήσουν έναν αγώνα αλλά και όσοι περάσουν ως αλλαγή προσπαθούν να βγάλουν πράγματα, στα οποία εργάζονται στην προπόνηση, έχουν κίνητρο και πάθος. Οι παίκτες έχουν γίνει μία οικογένεια πιά, πράγμα πολύ σημαντικό, γι΄αυτό και στεκόμαστε τόσο καλά στα παιχνίδια μας.

Για το ποιά ήταν η εκτίμηση του ως προς την επίμαχη φάση του 66ου λεπτού, για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες των Φιλάθλων, δήλωσε:

Εγώ βρίσκομαι σε απόσταση πάνω από 50 μέτρα από εκεί που έγινε η φάση. Επομένως είμαι πολύ μακριά για να δω. Πάντως και σε όλο το παιχνίδι αν κάποιος με παρακολουθούσε από τις εξέδρες, θα έβλεπε  ότι δεν ασχολήθηκα με καμία απόφαση των διαιτητών, οπότε δεν θα το κάνω ούτε και σε αυτήν τη φάση. Η επόπτρια είδε και θεώρησε ότι το παιχνίδι πρέπει να συνεχιστεί κι εγώ είμαι σε πολύ μακρινή απόσταση για να δώ τι ακριβώς έγινε.

 

Επιμέλεια: Γιάννης Λιβανός

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *