Type to search

SERIE A Ιταλία ΚΥΠΕΛΛΟ ΙΤΑΛΙΑΣ ΝΑΠΟΛΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι – Φιορεντίνα 2-5: Ματσάρα και μεγάλη πρόκριση για τη Φιορεντίνα στην παράταση

Share

Σε ακατάλληλη για καρδιακούς εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στη Νάπολι και τη Φιορεντίνα για τους “16” του κυπέλλου Ιταλίας. Τρεις αποβολές, επτά γκολ και ένα…buzzer beater που έστειλε το ματς στην παράταση περιείχε το πρόγραμμα στο “Ντιέγκο Μαραντόνα”, με τους φιλοξενούμενους να λυγίζουν στο έξτρα μισάωρο τη Νάπολι που είχε μείνει με εννιά παίχτες και να φτάνουν στον θρίαμβο με σκορ 2-5.

Οι “Βιόλα” προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ των Βλάχοβιτς (41′) και Μπιράγκι (57′), με τους Ναπολιτάνους να απαντούν με τον Μέρτενς στο 44′ και να στέλνουν το παιχνίδι στην παράταση με το γκολ του Αντρέα Πετάνια λίγο πριν το σφύριγμα της λήξης και 2 μόλις λεπτά μετά την αποβολή του Φαμπιάν με 2η κίτρινη κάρτα.

Στην παράταση ωστόσο η Νάπολι με 9 παίχτες δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα με την ομάδα από τη Φλορεντία να εκμεταλλεύεται το αριθμητικό της πλεονέκτημα και να φτάνει στο τελικό 2-5. Τα γκολ στην παράταση πέτυχαν για τη Φιορεντίνα οι: Βενούτι(105+1′), Πιόντεκ(108′) και Μαλέ(119′).

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Οσπίνα (46’ Μέρετ), Ντι ΛορέντσοΡαχμάνιΤουανζέμπεΓκιουλάμ (85’ Μαλκουί), Ντέμε (64’ Ρουίθ), Λομπότκα (90+1’ Τσιόφι), Πολιτάνο (64’ Λοσάνο), ΜέρτενςΕλμάςΠετάνια (94’ Ζέσους)

Φιορεντίνα (Βιντσέντζο Ιταλιάνο): ΝτραγκόφσκιΒενούτιΜιλένκοβιτςΝάστασιτς (91’ Ιγκόρ), ΜπιράγκιΝτάνκαν (45+4’ Τερατσιάνο), ΤορέιραΚαστροβίλι (89’ Μποναβεντούρα), Γκονσάλες (89’ Ικονέ), Σαπονάρα (46’ Μαλέ), Βλάχοβιτς (73’ Πιόντεκ)

 

Στέργιος Σπυρόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *