Type to search

Champions League Αθλητικη Διοργανωση Γερμανία ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ Κορωνοϊός Κρούσματα Μπάγερν Μονάχου ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ Μπουντσελίγκα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποδόσφαιρο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κορονοϊός χτύπησε την πόρτα της Μπάγερν Μονάχου

Share

Ο κορονοϊός χτύπησε και τον αθλητισμό. Στη Γερμανία τα κρούσματα ανεβαίνουν κατακόρυφα, οι νεκροί αυξάνονται και η κατάσταση που επικρατεί στις μονάδες εντατικής θεραπείας είναι ασυμφόρητη.

H ομάδα του Νάγκελσμαν ζήτησε από την διοργανώτρια αρχή την αναβολή του αγώνα με την Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ λόγω κρουσμάτων.

Μετράει συνολικά 10 κρούσματα κάι στη ομάδα έχουν απομείνει 12 παίκτες.

9 παίκτες βρέθηκαν θετικοί (Λιρόι Σανέ, Νταγιό Ουπαμεκανό, Μάνουελ Νόιερ, Κίνγκσλεϊ Κομάν, Κορεντέν Τολισό, Ομάρ Ρίτσαρντς, Λούκας Ερναντέζ και Τανγκί Νιαζού και ο Αλφόνσο Ντέιβις) και ο βοηθός του προπονητή ο Ντίνο Τοπμόλλερ.

Η Μπάγερν Μονάχου θα στερηθεί τους Ερίκ Μαξίμ Τσούπο-Μότινγκ και Μπούνα Σαρ οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες τους στο κύπελλο Αφρικής.

 

Επίσης οι Γιόσιπ Στάνισιτς και οι διεθνείς Λέον Γκορέτσκα και Νίκλας Ζίλε δε συμμετείχαν στη σημερινή προπόνηση, κάνοντας λόγο για τραυματισμό των συγκεκριμένων παικτών που προαναφέραμε.

Το καλό είναι ότι ο Τζοσουά Κίμμιχ επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ύστερα από 47 μέρες λόγω των επιπλοκών που του άφησε ο κορονοϊός αλλά δύσκολα θα προλάβει το ματς με την Γκλάντμπαχ.

 

Σε συνεννόηση ο γενικός διευθυντής του Μονάχου με το έτερο ομόλογο του των πουλαριών ζήτησαν την αναστολή του συγκεκριμένου αγώνα κατέθεσαν αίτημα στη ομοσπονδία, παίρνοντας δυστυχώς αρνητική απάντηση.

Οι οδηγίες που χουν δοθεί στις ομάδες είναι ότι αν μια ομάδα δε συμπληρώσει 15 άτομα (επαγγελματίες η ερασιτέχνες με επαγγελματικό συμβόλαιο) τότε μπορούν  να αναβάλλονται.

Αξίζει σημείο αναφοράς ότι μισές ομάδες της λίγκας έχουν δεχτεί επίθεση από τον ιό, που μετά την Μπάγερν, 2η έρχεται η Λειψία με 4

Από τον Χρήστο Νικολόπουλο 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *