Type to search

Euroleague ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ

Η εξέλιξη του Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό

Share

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ εμφανίζεται πολύ βελτιωμένος την φετινή χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο παίκτης των ερυθρόλευκων έχει σημαντικό ρόλο στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, μετά την αποχώρηση το καλοκαίρι του Βασίλη Σπανουλή όπου ήταν ο ηγέτης της ομάδας για πολλά χρόνια, με τον Αμερικανό γκαρντ να έχει ανταποκριθεί άψογα στις ευθύνες που του έχει αναθέσει ο κοουτς Μπαρτζώκας.

Στην Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου ο Ντόρσει είχε αποκλειστικά τον ρόλο του σουτερ. Οι υπόλοιπες αρμοδιότητες στην οργάνωση του παιχνιδιού είχαν ανατεθεί στον σουπερ σταρ της ομάδας Σκότι Γουίλμπεκιν. Οπότε ήταν αναμενόμενο ο γκαρντ του Ολυμπιακού να είχε απλά εναν συμπληρωματικό ρόλο χωρίς να έχει την δυνατότητα να κρίνει ενα παιχνίδι με δικές του αποφάσεις. Αυτή την ευκαιρία του την έδωσε φέτος ο τεχνικός των Πειραιωτών εμπιστεύοντας απόλυτα το ταλέντο και την εκτελεστική του ικανότητα

Ο Ντόρσεϊ πραγματοποιεί την καλύτερη του σεζον μέχρι στιγμής στην Ευρωλίγκα έχοντας 13.4 πόντους, 2.5 ριμπαόυντ και 2.4 ασιστ μέσο όρο σε 23 λεπτά παιχνιδιού. Στους 17 αγώνες δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να γίνει ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού και ότι η ομάδα πρέπει να τον ανανεώσει γρήγορα αφού το καλοκαίρι λήγει το συμβολαίο του και μπορεί να ψάξει ξανά μια ευκαιρία στο ΝΒΑ.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΔΑΚΟΣ

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *