Type to search

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ:”ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΘΟΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ”

Share

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣ:”ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ,ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΘΟΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ”

Απόλυτα σίγουρος ο Μπαρτζώκας

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του,όπως επίσης και από τη συγκομιδή του Ολυμπιακού στο πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ντέρμπι.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

“Ήταν ένα ματς που πήγε όπως το περιμέναμε, παίξαμε καλή άμυνα για τρία δεκάλεπτα, όμως ο Παναθηναϊκός  επέστρεψε στο τρίτο. Στο τέταρτο πήραμε καλές αποφάσεις, παίξαμε καλά σε άμυνα και επίθεση και πήραμε τη νίκη. Τελειώσαμε το πρώτο γύρο με 12 νίκες και είναι πολύ καλό αυτό. Μπράβο στους παίκτες μου και καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό”.

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού: “Ιδανικά θα ήταν να μην γινόταν αυτό, πήραμε βιαστικά σουτ, ο Παναθηναϊκός έβαλε κάποια δύσκολα σουτ, αλλά μετά το τάιμ άουτ και οι διακοπή, τα plays ήταν προσωπικότητας και ομαδικά. Περιορίσαμε τον Παναθηναϊκό και αυτό μετράει. Η έδρα εδώ δεν είναι εύκολη για κανέναν”.

Για τις βιαστικές επιλογές του Ολυμπιακού: “Δεν τελειώνει το παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο. Συχνά παρασύρονται οι παίκτες και παίρνουν επιλογές που δεν πρέπει. Πρέπει να είσαι κυνικός σε αυτές τις αναμετρήσεις και να μην παίρνεις αποφάσεις με ρίσκο”.

Για τον χρόνο του Σλούκα: “Δεν είναι μειωμένος ο ρόλος του, γιατί παίζει λιγότερο αλλά ο χρόνος μας πολλαπλασιάζεται λόγω του πρωταθλήματος. Είναι ένδειξη πως έχουμε βαθύ ρόστερ. Ακόμα και αυτοί που δεν έπαιξαν σήμερα θα μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο παιχνίδι”.

ΓΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *