Type to search

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ

Share

 Παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο “Γιώργος Δέδες”η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παλλινιακό και το Κρυονέρι ΑΠΟ.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους με την πρώτη μεγάλη ευκαιρία να έρχεται μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Σεϊτάϊ να στέλνει μετά από τετ-α-τετ την μπάλα πάνω από την εστία του Βέκκου.

Τελικά 9 λεπτά αργότερα (12ο λεπτό) ο Σεϊτάϊ   Κατάφερε να βρεί τον δρόμο προς τα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η επόμενη φάση έρχεται και πάλι απ’ τον Παλληνιακό που και εκείνη μετατράπηκε σε γκολ! Στο 22ο λεπτό με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ ο Δημογιάννης στέλνει την μπάλα στο αριστερό “παραθυράκι” της εστίας του Βέκκου κάνοντας έτσι το 2-0.

Ο Παλληνιακός δεν σταμάτησε να δημιουργεί φάσεις.Στο 31′ ο Σεϊτάϊ έστειλε την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Κρυονερίου. Τέσσερα λεπτά μετα ο Σεϊτάϊ κερδισε ξανά τον Βέκκο με ένα πλασέ για το 3-0.Σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το πρώτο μέρος χωρίς να απειλήσουν,πράγμα που άλλαξε στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου με το Κρυονέρι να έχει 3 πολύ καλές ευκαιρίες να μειώσει την διαφορά στο σκορ.

Η σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους πραγματοποιήθηκε στο 49ο λεπτό με κεφαλιά από τον Γιαννακόπουλο

Αλλά δεν απείλησε ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα του Παλληνιακού Μπαλασακάκη.

Μετά από αυτό, τα υπόλοιπα 18 λεπτά που ακολούθησαν μονομαχίες περισσότερο στο χώρο του κέντρου χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση. Μέχρι να φτάσουμε στο 67ο λεπτό όπου ο Σεϊτάϊ έκανε το χατ-τρικ και διαμόρφωσε το

4-0.

Μόλις 2 λεπτά αργότερα έγινε το 5-0 για τους γηπεδούχους από προβολή του Τρυφιάτη βάζοντας το “κερασάκι στην τούρτα” στον θρίαμβο της ομάδας της Παλλήνης.

Η τελευταία σημαντική φαση πραγματοποιήθηκε στο 77ο λεπτό από τους φιλοξενούμενους με διπλή ευκαιρία από τον Διγενή αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Μπαλασακάκης βρισκόταν σε πλήρη ετοιμότητα!

Μετά από αυτό έπεσε ο ρυθμός του παιχνιδιού μιας και το παιχνίδι είχε πλέον κριθεί.

Παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε δικαίως ο Σεϊτάϊ Σάμι με το χατ-τρικ το οποίο έκρινε σε τεράστιο βαθμό το παιχνίδι.

Συντάκτης κειμένου: Σεϊμένης Βασίλης

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *