Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βανδαλισμοί στον Σύνδεσμο Διαιτητών.

Share

Επίθεση στο οίκημα του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου στη Λευκωσία έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας (4/10).

Το οίκημα των διαιτητών γέμισε με υβριστικά συνθήματα στους τοίχους ενώ προκλήθηκαν ζημιές από τη ρήξη πετρών στα τζάμια.

 

Σε πρώτο πλάνο στην επίθεση ήταν ο διαιτητής Χρυσοβαλάντης Θεουλή, τον οποίο «στόχευσαν» οι δράστες, από το χθεσινό ντέρμπι, καθώς έγραψαν διάφορα συνθήματα με το όνομά του στους τοίχους του οικήματος.

 

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από πλευράς του κόσμου του Αποέλ με τις τοποθετήσεις του ο επικεφαλής επικοινωνιών του Αποέλ, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραπέμπει σε αρνητική διάθεση να δεχθούν ξανά τον συγκεκριμένο διαιτητή σε μελλοντικούς αγώνες του ΑΠΟΕΛ. Την ίδια ώρα προκύπτει μεγάλη αντίδραση από τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Στα social media κυριαρχούν σχόλια οπαδών της ομάδας κατά του διαιτητή Χρυσοβαλάντη Θεουλή καταλογίζοντας του σοβαρές ευθύνες στο Κυριακάτικο ντέρμπι Ανόρθωσης – Αποέλ. Ειδικά για την φάση του 95ου λεπτού, στο δεύτερο γκολ της Ανόρθωσης, κανονισμός του offside τον οποίο VAR και διαιτητές συζητούσαν για 5 ολόκληρα λεπτά, μέχρι να αποφασίσουν αν ήταν.

 

Μετά και τους αγώνες της Κυριακής υπήρξαν πολλές αντιδράσεις όμως τέτοιες ενέργειες δεν συμβάλουν στην βελτίωση της κατάστασης και βάζουν κι άλλη πίεση στο χώρο της διαιτησίας και του κυπριακού ποδοσφαίρου.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *