Type to search

Κεντρική ΛΙΓΚ 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Ντεμπούτο Ντοναρούμα στο Παρί-Σίτι

Share

Παρά τις φημολογίες πως Ποκετίνο και Ντοναρούμα δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά, ο Ιταλός τερματοφύλακας αναμένεται να ξεκινήσει βασικός και να πραγματοποιήσει το νετμπούτο του με την Παρί σεν Ζερμέν στο αυριανό ντέρμπι με την Μάνσεστερ Σίτι στο Παρίσι (28/9, 22:00) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο εμπιστεύτηκε τον Νάβας στην αρχή της σεζόν και πλέον δείχνει αποφασισμένος να ξεκινήσει τον Ντοναρούμα από το πρώτο λεπτό στον αυριανό αγώνα με τη Σίτι. Μια μέρα που περίμενε πολύ ο Ιταλός νούμερο ένα που θα μπορέσει να επιδείξει κόντρα στον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πιο σημαντικό και μεγάλο αγώνα της Γαλλικής ομάδας την φετινή σεζόν. Μια πρόκληση για όλη την ομάδα να δείξει θετικό πρόσωπο μετά την ισοπαλία με την Κλαμπ Μπριζ στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης.

Όπως μας ενημερώνει και ο έγκριτος δημοσιογράφος Fabricio Romano “ο Ντοναρούμα είναι «ευτυχισμένος» στο Παρίσι παρά τις φήμες. Περίμενε ότι θα είχε ανταγωνισμό με τον Νάβας και σέβεται τον Κέιλορ, αλλά γνωρίζει ότι η PSG τον προορίζει για τον μέλλον.”

Επιμέλεια: Νώντας Τσαρτσάλης

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *