Type to search

Κεντρική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ

Πρέμιερ Λιγκ: Οι καλύτερες μεταγραφές μέχρι τώρα

Share

Ή σεζόν βρίσκεται προ των πυλών και οι ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο τρέχουν ώστε να στελεχώσουν τα έμψυχα δυναμικά τους. 

Το Γιούρο 2020 ολοκληρώθηκε, και τα 20 κορυφαία κλαμπ της Πρέμιερ Λίγκ, έχουν σηκώσει ήδη τα μανίκια, προσπαθώντας να καλύψουν τα κενά στο ρόστερ τους, αλλά και να προσθέσουν στην φαρέτρα τους τα κατάλληλα όπλα ώστε να παρουσιαστούν όσο καλύτεροι στον μαραθώνιο της Πρέμιερ.

Το κορυφαίο παράθυρο μεταγραφών θα παραμείνει ανοικτό για ακόμη 5 εβδομάδες, με την 31 Αυγούστου να σημαίνει την αυλαία των μεταγραφών, αλλά και την ημερομηνία που ο ποδοσφαιρικός καύσωνας στο Νησί χτυπά…. κόκκινο.

Παρακάτω εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες περιπτώσεις μεταγραφών μέχρι τώρα στην Αγγλία με την αγωνία να κορυφώνεται λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της σεζόν.

1) Τζείντον Σάντσο: Ντόρτμουντ> Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : 73 εκατ. Ευρώ

 

Sancho's Man United shirt number linked to flop signings

Το μακροχρόνιο σίριαλ ανάμεσα σε Σάντσο και Γιουνάιτεντ κατέληξε σε γάμο με τον Άγγλο, να μετακομίζει στο Ολντ Τράφορντ έναντι 73 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα νούμερα του 21χρόνου τις προηγούμενες τέσσερις σεζόν στην Βεστφαλία εντυπωσιάζουν, έχοντας απολογισμό 50 γκολ και 64 ασιστ.

<< Οι αριθμοί του και τα ρεκόρ του μιλάνε από μόνα θα φέρει ρυθμό και δημιουργητικότητα στην ομάδα>> δήλωνε πριν λίγες μέρες ο Ολέγκ Σόλσκιέρ.

Θα επαναλάβει άραγε ο πρώην της Μάντσεστερ Σίτι την φόρμα της Μπουντεσλίγκα και στην Αγγλία;

2) Ντεμαραί Γκρεί: Μπάγερν Λεβερκούζεν> Έβερτον: 1,7 εκατ.Ευρώ

Demarai Gray Everton shirt number revealed - Royal Blue Mersey

Ό Ντεμαράι Γκρεί αποτελεί το τρίτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα των <<ζαχαρωτών>> μετά τους, Αντρός Ταουσέντ, και Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Ο 25χρονος πρώην χαφ της Λέστερ, ο οποίος υπέγραψε συμφωνία τριών ετών, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Πρέμιερ Λιγκ σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ και είμαι ενθουσιασμένος που παίζω με την ομάδα.

Επιστροφή Γκρεί στην Αγγλία: Πράξη δεύτερη.

3) Κριστόφερ Αγιέρ: Σέλτικ> Μπρέντφορντ: Ελεύθερος

Brentford sign Celtic defender Ajer

Ο Νορβηγός υπηρέτησε για μια τετραετία τα χρώματα της Σέλτικ, έχοντας κατακτήσει και τέσσερα πρωταθλήματα Σκωτίας.

Ό 23χρόνος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την νεοφώτιστη Μπρέντφορντ, και αναμένεται αμέσως να αναλάβει τα κλειδιά των <<σφηκών>>

Έχοντας καταγράψει 23 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Νορβηγίας, θέλει να μεταδώσει την εμπειριά του και στην Μπρέντφορντ.

4) Αντρός Ταούσεντ: Κρίσταλ Πάλας> Έβερτον: Ελεύθερος

Townsend Joins Everton

Μια από τις πρώτες κινήσεις του Ράφα Μπενίτεθ στην αγορά, ήταν να φέρει έναν παλιό γνώριμο του και ο λόγος για τον Αντρός Ταούσεντ, ο οποίος έπαιξε υπό της οδηγίες του Ισπανού στην Νιουκάστλ.

Ο 30χρόνος απέκτησε την ελευθέρας του από την Κρίσταλ Πάλας, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Λίβερπουλ.

“Τα πλεονεκτήματά μου είναι ότι μπορώ να περάσω μια μπάλα με το αριστερό ή το δεξί μου πόδι, να με ορμή στην περιοχή”, δήλωσε ο Tαούσεντ. “Μου αρέσει να πετυχαίνω ένα ή δύο γκολ και δουλεύω σκληρά από την μπάλα – κάτι που έκανα καλύτερα με τον Ράφα.”

5) Φραντσίσκο Τρινκάο: Μπαρτσελόνα> Γούλβς: Δανεικός

Francisco Trincao: The 'complete' attacking player who'll bring fearless  ingenuity to Wolves – The Athletic

Την περασμένη χρονιά πραγματοποίησε 28 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπάρτσα, έχοντας και τρία γκολ στο ενεργητικό του, ενώ μοίρασε και δύο ασίστ σε επτά εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Είναι γρήγορος, άμεσος και σίγουρα πατώντας στα 21 του έχει ακόμη τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

Μένει να φανεί αν στο τέλος της χρονιάς ο νεαρός θα αναγκάσει τους <<Λύκους>> να ενεργοποιήσουν την ρήτρα αγοράς και να τον αποκτήσουν, η θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής για το Καμπ Νού.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *