Type to search

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουκάκου:<< Ο Ρονάλντο ζηλεύει την δύναμη μου και την ευστοχία μου>>

Share

Αρκετά ευδιάθετος εμφανίστηκε ο Ρομέλου Λουκάκου στις δηλώσεις του λίγο πριν την αναμέτρηση του Βελγιού, κόντρα στην Πορτογαλία για την φάση των 16 του Euro 2020 

To Βέλγιο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης Πορτογαλίας (27/6,22.00) ώστε να προκριθεί στους 8, εκεί που εκτός απροόπτου θα περιμένει η Ιταλία.

Φυσικά όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους δύο στάρ των ομάδω που φυσικά δεν είναι άλλοι απο τους Ρομέλου Λουκάκου, και Κριστιάνο Ρονάλντο. Μιά κόντρα με έντονο άρωμα Serie A καθώς πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ(Ρονάλντο), και πρωταθλητή(Λουκάκου) του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Πάντως ο Βέλγος σταρ λίγες ήμερες πριν την μεταξύ τους κόντρα ,αποφάσισε να αποκαλύψει μερικά απο τα χαρακτηρηστικά του τα οποία θα ζήλευε ο Πορτογάλος στάρ:

«Βγήκε πρώτος σκόρερ της Serie A φέτος, αλλά εγώ πανηγύρισα το πρωτάθλημα. Ηταν πάρα πολύ σημαντικό να κατακτήσουμε αυτόν τον τίτλο με την Ιντερ, αυτός ήταν ο στόχος μου. Τίποτα άλλο. Στον Κριστιάνο ζηλεύω τις ντρίμπλες και το σουτ. Από την άλλη, αυτός πιστεύω ότι ζηλεύει τη δύναμή μου και την ευστοχία μου. Και το παιχνίδι μας ως ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Λουκάκου στη συνέντευξη Τύπου.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λυτρίβης

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *